Pagina's

donderdag 19 april 2012

Mia Doornaert dient klacht in tegen Pol Van Den Driessche

Mia Doornaert legt klacht neer tegen Pol Van Den Driessche: "hij raakte mij nooit aan"

De zaak rond de escapades van N-VA-politicus Pol Van Den Driessche krijgt een nieuwe wending. Nadat eerder deze week enkele vrouwen in het weekblad Humo hadden getuigd over de seksuele intimidatie van de Bruggeling, krijgt Van Den Driessche een nieuwe slag te verwerken. Oud-collega Mia Doornaert stapt immers naar de rechtbank om klacht  tegen hem neer te leggen. Doornaert voelt zich als vrouw vernederd omdat ze nooit een oneerbaar voorstel kreeg van de politicus.


In Humo werden vijf getuigen aan het woord gelaten: twee vakbondsvertegenwoordigers, een vertrouwenspersoon en drie slachtoffers die beweren in de jaren '90 betast te zijn geweest door Van Den Driessche. In de dagen die volgden kwamen er nog meer vrouwen naar buiten met elk hun verhaal: van Van Den Driessche die hen op de fiets wilde zoenen tot Van Den Driessche die hen wilde betasten aan hun kruis. Opvallende afwezige bij de vrouwelijke getuigenissen, zijn oud-collega bij Corelio, Mia Doornaert.

De vuvuzela van Pol Van Den Driessche kreeg
Mia Doornaert nooit te pakken.
"In mijn beginjaren bij de krant kwam ik steeds toe in een minirok die weinig aan de verbeelding overliet", zegt de gewezen adviseur van Yves Leterme. "De ogen van de mannen gingen steeds mijn richting uit, behalve de ogen van één man: Pol Van Den Driessche." Doornaert wilde er nooit veel aandacht aan besteden: "ach, misschien was Pol wel homo. Dan was het logisch dat hij geen appetijt kreeg van mijn nochtans aantrekkelijk paar benen."

Na het lezen van de getuigenissen in Humo kreeg de gewezen sterjournaliste naar eigen zeggen een flinke klop. "Al die vrouwen bij wie hij iets heeft geprobeerd en mij laat hij helemaal links liggen...dat..dat kan toch niet", zegt Doornaert nog steeds met een trillende stem. "Alles heb ik geprobeerd: jartellen, lederen jasjes en ja, zelfs dagen zonder ondergoed. Maar niets, geen geile blik van lust en passie die mijn richting uitkwam. Kan je je voorstellen hoe vernederd ik mij voelde toen ik die Humo las?"

De vernedering van Doornaert vertaalt zich nu in een klacht van laster en eerroof tegen Pol Van Den Driessche. "Op straat voel ik de priemende blik van andere vrouwen die zegt: "haha, daar loopt ze, de vrouw die geen extra aandacht kreeg van de Vlaamse DSK." Zoiets moet voor de rechtbank uitgevochten worden. Geld eis ik niet, wel een verklaring dat ik té sexy ben en dat hij daarom niets bij mij heeft geprobeerd."

3 opmerkingen:

 1. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

  Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede dag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. Wij geven uit lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, auto lening, huis lening, studentenlening, bedrijfs lening, uitvinder lening, schuld consolidatie. Enz

  Word goedgekeurd voor een zaken of persoonlijke leningen vandaag en krijg fondsen binnen de zelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd, ongeacht uw krediet en er zijn veel tevreden klanten om een back-up van deze claim. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebt; u krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis collaterale voordelen.

  We streven ernaar om een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overschrijden in alles wat ik doe. Ons doel is om u te behandelen met waardigheid en respect, terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening in een tijdige manier. Geen sofi-nummer vereist en geen credit check vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens als belanghebbende in een lening en vrij zijn van oplichting..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com oproep/tekst + 1 (603) 786-7565 Bedankt  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maak je geen zorgen, we zijn er voor je! Heeft u een snelle lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentetarief van 2%? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, lening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening e.t.c. ongeacht uw credit score. We zijn gegarandeerd in het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met een maximale duur van 1 tot 30 jaar, Onze lening varieert van 5, 000-euro (vijfduizend euro) tot 50, 000, 000,00. (Fifty Million Euross). We lenen ook in de VS DOLLARS, EURO en PONDEN! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze e-mail: (Kplender@outlook.com)

   Verwijderen