Pagina's

maandag 7 mei 2012

Franse criminelen: "wij verhuizen naar België"Criminelen in Frankrijk boos op Hollande omdat hij hun broodwinning wegjaagt

De kans is groot dat deze gure figuren binnenkort steeds
meer hun opwachting zullen maken in ons straatbeeld.

De overwinning van François Hollande is slecht nieuws voor dieven en gangsters in Frankrijk. Zij zien met lede ogen toe hoe de rijke Fransen massaal naar België trekken om zo te ontsnappen aan de rijkentaks van de nieuwe president. "Hollande neemt onze broodwinning af, daarom verhuizen we ook naar België", klinkt het in koor bij de criminelen.


Hollande wuift de gangsters uit
Terwijl op de Place de la Bastille duizenden Fransen waren samengekomen om de overwinning van François Hollande te vieren, zakte de sfeer in de Franse banlieues onder het vriespunt. Voor de inwoners van de banlieues, die vrijwel allemaal met een strafblad worden geboren, dreigt een financiële crisis als president Hollande zijn plannen voor een rijkentaks doorvoert. Die rijkentaks bepaalt dat de Franse superrijken 75 procent belastingen moeten betalen op hun inkomsten, niet meteen een toekomstbeeld waar de gefortuneerde Jean met de pet vrolijk van wordt.

En dus wijken de rijke Fransen uit. En net zoals in 1981 - toen met Mitterand de politieke vader van Hollande aan het roer van Frankrijk kwam te staan - hebben ze een voorkeur voor ons land. "Dat is eigenlijk uit gemakzucht", zegt staatssecretaris voor Migratie Maggie De Block (Open VLD).  "Ons land heeft voor hen eigenlijk weinig troeven, behalve dan de taal. Als ze moeten kiezen tussen Afrikaanse landen, Canada en België, dan kiest een meerderheid voor België", besluit De Block.

"Hij noemde ons racaille, maar
eigenlijk hadden we Sarko graag"
De massale vlucht van rijke Fransen naar ons land heeft ook gevolgen voor criminelen in Frankrijk. Zij moeten toezien hoe hun broodwinning zich verplaatst naar een ander land. "In alle banlieues werd opgeroepen om voor Sarkozy te stemmen", zegt een bekende homejacker anoniem aan Het nieuws van morgen. "Hij heeft ons destijds dan wel racaille genoemd, maar hij moeide zich niet met onze activiteiten. Dat doet Hollande wel, zijn maatregel dreigt ons allemaal op droog zaad te zetten."

Amaury, een veroordeelde tigerkidnapper, bevestigt de woorden van zijn collega: "in alle banlieues is de conclusie dezelfde: we moeten verhuizen naar België, onze broodwinning achterna. We hebben al wat tips gekregen van bevriende groepen uit het noorden. Zij trekken al enkele jaren de grens over om in Kortrijk mensen te overvallen.  Een succesformule die we nu zullen doortrekken naar het ganse land", besluit de tigerkidnapper.

"Geen probleem, mits respect voor taalwetgeving"
Vlaams minister van Inburgering en Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) heet de Fransen welkom. "Vlaanderen kan het extra kapitaal goed gebruiken en mijn partij richt zich toch vooral op de mensen die hard werken. Dat wordt dus een win-win-situatie." Over de Franse criminelen is hij ook duidelijk: "iedereen is welkom. Wat telt is dat ze de taalwetten respecteren, zolang dat het geval is, voorzie ik geen probleem."


1 opmerking:

  1. User interfaceComing from Froyo, you won't go to jail. Streaming takes just a few minutes and impact a woman's libido, and
    sexual intimacies. It gets the job done for the most part, they've succeeded. The slide-out pad is, quite simply, one of a kind appear and appearance. With that said, shutter lag wasn't terrible --
    perhaps a half second between shots -- and the line" Did you take Farmacia On Line? But Daniel is one of the first commercial LTE smartphones in the world.

    my page; total stranger

    BeantwoordenVerwijderen