Pagina's

donderdag 11 oktober 2012

Jonathan Legear dient klacht in tegen Armstrong


Voetballer voelt zich 7 jaar lang bedrogen door zijn gevallen wielerheld


"Mijn hele jeugd is gebaseerd op een leugen", is Legear
hard voor zijn vroegere wielerheld.

Jonathan Legear heeft een klacht ingediend tegen Lance Armstrong. De voetballer pikt het niet dat Armstrong zijn zeven Tourzeges heeft behaald met doping. "Als kind had ik een grenzeloos respect voor hem. Zijn overwinningen motiveerden mij om ook te sporten", claimt de voetballer van Terek Grozny. "Nu moeten lezen dat ik mij heb laten leiden door een bedrieger, doet me heel veel pijn", zegt Legear.


Lance Armstrong mag dan al enkele weken geleden aangekondigd hebben niet meer te strijden tegen de dopingbeschuldigingen van het USADA, zijn zorgen zijn lang niet van de baan. De kans is reeëel dat de Texaan zich binnenkort voor een correctionele rechtbank moet verantwoorden voor zijn dopingpraktijken in zeven Touredities. Als het tot een proces komt, dan zal hij oog in oog staan met voetballer Jonathan Legear. Die heeft een klacht tegen hem ingediend omdat hij zich bedrogen voelt door zijn (gevallen) wielerheld.

Een zwaar aangeslagen Legear heeft in een telefonisch interview met Het nieuws van morgen bevestigd dat hij vanuit Grozny (waar hij woont en voetbalt voor de plaatselijke club) een klacht heeft ingediend tegen de zevenvoudige Tourwinnaar. "Op school heb ik spreekbeurten gegeven over Lance. Ik vertelde mijn klasgenoten over zijn geweldige prestaties in de bergen. (stilte) allemaal leugens", snikt Legear.

"Ik heb echt wel betere weken gehad", zucht de voetballer. Daarmee verwijst hij naar zijn auto-ongeval van het voorbije weekend, toen hij met zijn wagen door de ramen van een tankstation reed. "Maar die gebeurtenis verbleekt bij wat Lance mij en duizenden anderen heeft aangedaan. Hij heeft mij als kind in leugens laten geloven en daar moet hij nu voor boeten."

De gewezen Anderlechtvoetballer houdt de deur wel nog op een kier. "Als hij mij een sms'je zou sturen om zich te excuseren, dan wil ik mijn klacht nog intrekken. Misschien heeft hij dat al gedaan, maar na dit weekend ben ik van gsm-nummer veranderd." Lance Armstrong, die zich heeft teruggetrokken in Texas, wilde niet reageren op de klacht.

4 opmerkingen:

 1. man man zie eerst waar ge rijd . we zullen is klacht tegen u indienen omdat ge ieder kind op de openbare weg in gevaar brengt me u zatlapperij achter het stuur onozele vent LOOOOOOOOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DAFUQ ?!? Iemand aanklagen omdat ge die als held zag en nu uw Morele waarde geschaad heeft... Steekt dien mens toch een tijdje in Spychiatrie. Gaat wel over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze site is allemaal fake!als je dit allemaal geloofd heb je het verstand van een dode cavia!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben je moe van die leningen en hypotheken, heb je al afgewezen constant door uw banken en andere financiële instellingen .Deze gedraaid wordt een Lening bieden van corporate Lenders in Amerika / Azië en Europa voor serieuze mannen en vrouwen die grote of kleine financiën te zoeken. We geven leningen tegen 3% rente. We geven leningen variërend van US $ 10.000 tot 1.000.000,00 USD aan particulieren en bedrijven, wordt de lening opengesteld voor alle ongeacht de nationaliteit van een legitieme
  de geldschieter leningen Wilford Granth, E-MAIL met ons op via
  granth.w@hotmail.co.uk
  * Geen Aanvraagkosten
  * Beleggers Leningen
  * Schuld consolidatie
  * Tweede hypotheek
  * Business leningen
  * Persoonlijke Leningen
  * International leningen
  Geen van hen, en geen credit check, 100% garantie alles wat je hoeft te doen is
  Laat ons weten wat je wilt, en we zijn echt je droom, Eric
  de lening bedrijf zei "Ja" wanneer banken nee zeggen, we eindelijk Finance Limited
  uitlenen firma, tussenpersonen, kleine financiële instellingen, want we hebben
  Onbeperkt kapitaal voor meer informatie ga naar een lening te krijgen van: Gelieve
  onmiddellijke reactie op dit bericht: granth.w@hotmail.co.uk
  Ook hebben we een 95% Goedkeuring Rate met maximaal $ 500.000 per locatie en geld te ontvangen in 7 dagen of minder. voor meer informatie contact met ons op voor meer informatie PERSOONLIJKE lening aanvraag granth.w@hotmail.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen