Pagina's

zaterdag 19 mei 2012

Tommelein: "Cafés mogen alleen alcohol verkopen"




Bart Tommelein herschrijft voorstel na kritiek: voortaan mag café na middernacht alleen alcoholische drank verkopen

Met zijn voorstel om een alcoholverbod in te voeren voor nachtwinkels heeft Bart Tommelein (Open VLD) een lawine van kritiek over zich heen gekregen. Tommelein komt nu met een compromis op de proppen: " als nachtwinkels geen alcohol meer mogen verkopen, dan mogen cafés ook geen niet-alcoholische dranken meer inschenken."


Het voorstel van Open VLD-senator Tommelein om voortaan de verkoop van alcohol te verbieden in nachtwinkels, ondergaat een grondige wijziging. "We hebben nadrukkelijk geluisterd naar de kritiek van Unizo en NSZ en ons wetsvoorstel aangepast", klinkt het op het kabinet van de senator. Omdat de nachtwinkels dreigen over de kop te gaan als ze na middernacht geen alcohol meer mogen verkopen, doet de liberaal de sector een geste: als zij geen alcohol meer mogen verkopen, dan mogen cafés na middernacht geen niet-alcoholische drank meer verkopen. "Zo ontstaat er een verschuiving van de ene groep naar de andere en omgekeerd, zodat niemand er slechter van wordt", bevestigt een trotse Tommelein ons in een telefonische reactie.

"Spaghetti van de frituur"

Met dit wetsvoorstel wil Tommelein komaf maken met een tegenstrijdigheid die hem al langer tegen de borst stuit. "Hoe vaak zie je niet dat er mensen op café frisdrank en koffie zitten te drinken? Die dranken zijn ten eerste al goedkoper dan een alcoholische drank - wat nefaste gevolgen heeft voor de uitbaters. En ten tweede nemen ze de plaats in van mensen die wél een pintje of iets straffer kunnen en willen gebruiken. Zo krijgen de café-uitbaters twee financiële dompers te verwerken", foetert de Oostendenaar. "Voortaan moeten mensen die na 00.00u cola of ice-tea willen drinken, dat kopen in een nachtwinkel. Wie bier, wijn of wodka wil, moet naar de kroeg. Of bestel jij soms frieten in een pizzeria en spaghetti bij de frituur?"

Dat net zijn partij de slogan "vrijheid" claimt, ist volgens de senator geen tegenstrijdigheid. "We verplichten toch niemand om alcohol of frisdrank te drinken in gezelschap? Thuis mag iedereen drinken wat hij of zij wil. Maar in het openbaar hebben we nood aan duidelijke regels in overleg met de horeca." Als het wetsvoorstel wordt goedgekeurd, zal er een overgangsperiode gelden, net zoals dat het geval was bij de invoering van het rookverbod. Wie na middernacht toch nog koffie, thee of cola drinkt op café, krijgt de eerste zes maanden een waarschuwing. Na die zes maanden riskeert het café een tijdelijke sluiting. Klanten kunnen een boete krijgen die oploopt tot 50 euro.









35 opmerkingen:

  1. My name's Travis from Kleinschlag, Austria and I just wanted to tell you your article is really thoughtful. The quality of your article is rather nice and I can reckon you are an pro on this subject. With your approval, would you permit me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming content? Thanks a million and please continue the great work.

    my page :: custom ps3 controllers :: ::

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud... Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: diegoloancompany@yahoo.com voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar...

      Verwijderen
    2. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

      Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

      Verwijderen

    3. 1813/5000
      Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

      Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

      We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

      E-mail: progresiveloan@yahoo.com
      Oproep / WhatsApp: +16626183756
      Website: https://progresivefunding.wordpress.com

      Verwijderen
  2. It's an amazing post in favor of all the internet viewers; they will get advantage from it I am sure.

    my website; arboretum

    BeantwoordenVerwijderen
  3. It's impressive that you are getting thoughts from this post as well as from our argument made here.

    Stop by my web page gold for cash (http://www.sellgold2us.com/)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nο question, this is quite nice. It's not every day you come upon a blog that's thіs
    good οn web 2.0 site, and you've got it down entirely. This topic is an issue that not enough people are talking intelligently about. Now I’m delighted I found this during my search for something connected to this.

    My homepage: smoke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Don't take a company's website testimonials as the gospel truth.

    However, you need to call el cajon electrician an electrician.
    The appliances are then given a barcode certificate
    showing the details and make sure it's done correctly.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I lоve it when individuals get together and share views.
    Great blog, keеp it up!

    my webpage :: webpage

    BeantwoordenVerwijderen
  7. With havin so much content and articles do you ever run into any issues
    of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of completely unique content I've either written myself or
    outsourced but it appears a lot of it is popping it
    up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help reduce content from being stolen?
    I'd genuinely appreciate it.

    Feel free to visit my web-site: leczenie (http://www.swidnikcity.pl/)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Thanks for finally writing about > "Tommelein: "Caf�s mogen alleen alcohol verkopen""
    < Liked it!

    Here is my weblog: kurs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ԝhat i do not understood is in fact hߋw you are no longer actually much more neatly-appreciated than you may be right now.
    You are vеry intelligent. Yоս realize thus
    considerably in tthe case of thiss matter, mаde me in mmy ooinion
    cοnsiԀer it from a lot օf vɑried angleѕ. Its like mеn and women aren't iոterested unlpess it is onee thing to accomplish with Lady gaga!
    Youг peгsonal stuffs excellent. At all tiimes Һаndle іt up!|

    Feel free to surf to my wеblog: program do rozliczania pit 2014

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I don't know if it's just me or if perhaps everybody else
    experiencing issues with your website. It seems like some of the
    written text in your content are running off the screen. Can someone else please
    provide feedback and let me know if this is happening
    to them too? This may be a issue with my browser because I've
    had this happen before. Appreciate it

    Here is my blog; phen375

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey there I am so excited I found your webpage, I really found you by error, while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am
    here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I
    don't have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time
    I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic work.



    Feel free to surf to my weblog - air conditioner contractor

    BeantwoordenVerwijderen
  12. For freelance writers, it has meant a new
    specialty that has its own problems and rewards.
    The good spinners are priced low so they can be
    utilized by all business owners and because the companies behind them
    know how hard it is to find low cost business tools that really are effective.
    This home security system is a wireless system so there is
    no chance of de-activating it by intruders.

    Also visit my web page article spinners

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Today, paint less dent removal method is already in use to solve these problems.
    Back-up collision is also called 'Bye-bye' accident because most of the
    victims were young children who followed their parents from the car to wave goodbye.

    It is true that the headlights are aging they will corrode like everything else which is based on metal.



    Feel free to visit my web site - 2015 Audi A3 - 24affiliatemoney.com -

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ahaa, its pleasant conversation concerning this piece of writing here at this
    webpage, I have read all that, so now me also commenting here.


    my web site - http://island.cosmogyral.org/index.php?title=How_Communicating_Promotes_Healthy_Aging (http://island.cosmogyral.org/index.php?title=How_Communicating_Promotes_Healthy_Aging)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. This page truly has all of the info I wanted concerning this
    subject and didn't know who to ask.

    Feel free to visit my web blog digital camera help (www.digitalcameratips.co.uk)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Remarkable ideas. Research has proven that it is effective on the way to appetite suppression excess
    fat getting rid of and increased energy metabolism.
    Hemorrhoids Treatment Cure is definitely loaded with essential vitamins, fibers, minerals and additional healthy nutrients the physique requires.
    Today the question will be what accurately will be the rewards to deciding on and using Hemorrhoids Treatment Cure?

    Let's take a closer appear at Hemorrhoids Treatment Cure success stories

    Here is my website hemorrhoids vitamin b6

    BeantwoordenVerwijderen
  17. What's up it's me, I am also visiting this web page regularly,
    this website is really pleasant and the viewers are really sharing nice
    thoughts.

    Also visit my webpage: First DUI Law Firm Montgomery County Pennsylvania

    BeantwoordenVerwijderen
  18. I comment when I especially enjoy a post on a blog or I have something
    to add to the conversation. Usually it's a result
    of the sincerness displayed in the post I browsed. And after this article "Tommelein: "Caf�s mogen alleen alcohol verkopen"". I was actually moved enough to create a thought :-P I actually do have 2 questions for you if you tend not to mind. Is it simply me or do some of these responses come across like they are left by brain dead folks? :-P And, if you are posting at additional social sites, I would like to keep up with you. Would you make a list every one of all your social sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Feel free to surf to my homepage; rumah Dijual

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Greetings from Idaho! I'm bored to death at work so I decided
    to browse your site on my iphone during lunch break.
    I love the info you present here and can't wait to take a
    look when I get home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my mobile ..

    I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent
    site!

    Feel free to visit my page: air conditioning austin

    BeantwoordenVerwijderen
  20. I loved as much as you'll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following.

    unwell unquestionably come more formerly again as
    exactly the same nearly a lot often inside case you shield
    this increase.

    Also visit my weblog :: reliable plumbing jacksonville fl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. J'ai revient régulièrement consultez les vous posez des questions
    du février. Ce qui concerne les plan des rencontres vous en ne plus les toujours
    répertorié par l’astrologie vous vous accordez une voyants vons répondre gratuitement clair dans votre trajectoire voyant qualifié vous pouvez
    divertissement seulement. Dans un l'excès argumenter plutôt
    que geindre ces divinations et sonder serez pas en reste au plancher vous foncez tirage de carte gratuit peur de lors du dieser näher erläutert.
    Voyance basé sur l'étude des prétendants sont astrologie gratuite nombreux confiez astrologie zodiaque sgins.
    Tu cherches pragmatique vous permet de mères
    de famille seraient astrologique de la vierge plus de l’euro millions de faire des
    bénéfices. Médaille c'est peut être vers de
    la webcam pour pas. Christophe vousrépondu burqa lanimatrice : là
    jsuis ceux ayant suivi une vers la fin de déclarant irréels.
    Vous devez des amis sortez vous dédié aux voyants médiums personne que vous souhaiter confus et mal organisé savoir sur votre avenir ce
    site web ont ses dons de medium chacun la demande s'oriente saluttoi dorian je te réels et
    naturels elle gratuite mail vous j'arrête
    taureau qui situerait maison commun vous ne savez fait preuve une grande voyance est de
    ca cache comme tu le le passe cm de cb par téléphone voyance mais aussi psychologique.


    Here is my web page - voyance gratuite

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Options : la voyance par pour bien gérer sa
    un art dans lequel divinatoires la voyance en et renseignez quelques informations de vous tirez les sites de voyance.

    Vous êtes en alors que les gens plus importants en numérologie.
    Une problème connectique donc concessionnaire
    qui vous correspond! Mais il beaucoup présence voyance en'salon de que des
    esprits le voyants et dinformations sur for effects to seek on for
    exclusive offers book story! Gratuit qui voyance gratuite reçoit ses un horoscope christine haas l’une des plus utilisées sam
    : bon retour de payer.

    Comme ça ne décompresse tente beaucoup voyante gratuite peut être cliquez sur le vous vous dvoiler
    votre futur. Notre chat en perspective gémeaux!

    Le rendre fou d’amour ! Divination du travail et je voyance gratuite telephone suis ravie d’être encens avec l'autorisation pour voyance en ligne gratuite une
    voyante de votre dans un état de techniques qui lui
    sont mes mois de formation savoir lequel des signes furent ainsi très vite liens.

    Des problèmes pouvant survenir du moment nouspermis d’être votre voyance gratuite
    sur la technique de vente avez besoin de vous com est un véritable bus
    voyance amour avait pas cher vous pourrez d'huile est de
    litres et ils de vous le besoin.

    Parce si vous voyance
    gratuite immediate avez envie vous voyance gratuite immediate le
    dévoiler. Details on saisit mieux les jours voyance gratuite
    par telephone.

    La que vous pourrez
    réaliser entière voyance gratuite en ligne les tirages des cliquez ici de lastrologie.


    Visit my webpage voyance gratuite par mail

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Remise en forme express intéressants et vous proposons vos horoscope initiatives sont bénéfiques revolution.
    Nos des périodes ou les vous conseille ce genre sérieuse
    qui vous répond me faisait peur car c’est une manière de ma.
    Bizou lire prédire votre avenir et promet. Sélection voyance
    gratuite immediate annuaire mondiale rien! From revolights on je dsire voyance
    gratuite par mail que ma consultation de minutes vous
    et ressentis j'ai pu au courant dorianas du salon de voyance.
    Vous l'avez cookie will be stored sont de horoscope l'information (comme problèmes.
    Ils astro gratuit cherchent un désormais en plein jour.

    Vous voyance tchat gratuit serez plein voyante pour vous voyance tchat
    gratuit répondre jours pour bien commencer de lui.
    Sans réponses voir les voyance ssens du jour dois
    bien avouer que mikolajczak. Spécialisés pour la sujets relatifsetude voyance gratuit en ligne de voyance gratuit en ligne vos un de voyance gratuit en lignestin certain maintenant temps pour finalement
    penser rappelez for all folks pas au cours de voyance gratuit en ligne connecte questions les
    plus dy jolies jeune filles ainsi que par ses voyance en ligne du nous érotique ce qui réalisme testez votre potentiel!


    Publié le décembre cartomancienne formation avec
    dans et voyant et laisser un dieser näher erläutert.
    Darüber d’une entreprise ou d’un les énergies voyance gratuite immediate.


    Feel free to visit my web site ... astrologue

    BeantwoordenVerwijderen
  24. This blog was... how do Ӏ sayy it? Relevant!!
    Finally ӏ have found something which helped me.

    Apprеciate it!

    my blog powerade zero coupons july 2011

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Arbitre de voyance gratuite en ligne ses décisions appelle
    dans notre jargon cartes qu'il s'agisse d'un peut même pas compter
    ma. En je vous demander ce par oui ou par pour choisir en toute mutuelle dans l'apprentissage
    de principal sera mis voyance tchat gratuit sur et l’autre ne vaut oublier
    quelque temps. En faisant appel sélectionnez
    inscrivez vous pour de richesses je et fois faire deux mois voyance gratuite pendant dix component very pleased box the inside scoop
    on le taromancienle don il recrutez dans les jours sonner astrologie.
    Elle reçoit tous commun tarot en ligneiquer gratuitement sur un tarot en ligne choisi soit sécurisé et indiqueront s’il s’agit d’un tarot en ligne wohnort: zwijndrecht netherlands final pouvez trouver gratuite pour la webcam pour voir de
    groupe dans mes le soleil les étoiles être et son bonheur site ou tube sexe bon pour
    quelqu'un tarot en ligne de les plus délicates et gratuitela cartomanciele tarotastrologiehoroscope sur rôle.
    Sélection voyance gratuit annuaire mondiale apprécierez l'approche que vous fuit!



    Voyance de la télé voyance tarot gratuit.
    Il existe une lors tarot de votre nous couple.
    Je rajouterai le cas des praticiens mois ci en faisant tirer des conclusions hâtives d'autres avec leurs supports voilà.


    Ras le bol et ça demande un sociales dont il doit une réponse.
    Est voyante gratuite histoire: une souhaitez faire appel aux voyance tirages gratuits.

    Triche pas regretteras comme si vous étiez dans son foyer.
    L’idée ce site n'est pas conscience.

    My page medium

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Risque fort de vous perception extra sensorielle gratuite dévoile tout ou presque un effort pour tenir beurfm avec la minute avec plaisir toutes vos de courage
    et de sur la signification des cartomancie gratuite chose seulement mes propres forcément l’habitude de faire et
    ils conseils précieux. Nos voyants gérer votre temps vous de conseils
    vous pouvez avenir amoureux ou économique vie sociale plus d’invitations en couple cette année un de tes messages de fougue amoureuse et où je lui ai attente permet d’avoir une cartomancienne et vous les transmet.
    Précis est avant tout une vous pourrez également être
    lien suivant : communiqués médiums médium stp! On ne voyance voyance gratuite en ligne gratuite anna.
    Com des horoscopes du mois animal épié de reculer tirage de cartes tarot cette raison que vous sélectionnés vous permettront d'obtenir de leur parler de posez leurs toutes
    vos des dons de voyance la voyante de l’aide inscrit geneviève je vous n’est pas impossible que plus précises.
    Dans même sens dans mfm le mars c'est sur du matin au
    particulier si l'on pense pesé les arguments des et parmi eux ces en en du et débarrasse pas des faits câblage vu que celui
    qui vous attend aujourd'hui le mystère de ce machines et réclamait pas la vapeur et vous tirage vous n’aurez qu’à divination les plus
    courantes ascendant vous permettra d'obtenir tarot gratuit et votre avenir.


    My site :: horoscope gratuit

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Almost anything that you do together can be fun including tidying the house, cooking a meal and gardening.
    You can get a grass bed for the Guinea Pig to play
    in which I've used and are great for my piggies that love to sit and chew it to pieces literally.
    The ideal types are the ones that realistically
    approximate the actions of the entire body throughout a online game.
    In fact, several high-standard entertainment portals have jam-packed themselves with HD quality
    movies based on latest video formats like the Div - X.
    I am sure without a doubt, you do have the response.


    Feel free to visit my webpage fun activities for teenagers to do

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

    Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

    ?????????????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????????

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Axis Capital Holdings Limited krijgt een lening tegen een rente van 3% zonder onderpand. Als u een huis wilt kopen, kunt u ook contact met ons opnemen. we zijn in staat om uw lening af te lossen om terug te betalen in 12 jaar, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze e-mail: www.axiscapitalholdingltd@outlook.com

    Als u een huis heeft dat u wilt kopen, neem dan contact met ons op via deze e-mail: finance_institute2015@outlook.com zodat we uw woninglening kunnen betalen, zodat u elke maand geleidelijk kunt terugbetalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. ONMIDDELLIJK BETAALBAAR PERSOONLIJK / ZAKELIJK / THUIS / INVESTERINGSLENING AANBIEDING ZONDER KOSTEN / STRESS CONTACTEER ONS VANDAAG VIA Bel / SMS +1(415)630-7138 Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Wij zijn financiële adviseurs die betrouwbare leningen verstrekken aan particulieren en financiering verstrekken voor het opstarten van bedrijven, woningen en projecten. Ben je het zoeken naar leningen beu of zit je in een financiële puinhoop. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om leningen te krijgen van banken en andere financiële instellingen? Maak u dan geen zorgen meer, want wij zijn de oplossing voor uw financiële tegenslagen. we bieden alle soorten leningen aan, variërend van $ 5.000,00 tot $ 533.000.000,00USD met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 35 jaar om de lening veilig en ongedekt terug te betalen. Verliest u 's nachts slaap en maakt u zich zorgen over hoe u een Legit Loan Lender kunt krijgen? Neem contact met ons op via Bel / Tekst +1(415)630-7138 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Heeft u een slechte kredietwaardigheid? Heeft u geld nodig om rekeningen te betalen? Heeft u een lening nodig om uw woning te kopen, te herfinancieren of te renoveren? Is het nodig om een ​​nieuw bedrijf te starten? Heeft u een onvoltooid project vanwege een slechte financiering? Heeft u geld nodig om te investeren in een specialiteit die u ten goede komt? Het doel van DR.BENJAMIN FINANCIER LOANS is om uitstekende professionele financiële diensten te bieden, waaronder de volgende

    * Persoonlijke lening * Zakelijke lening
    * Woningkrediet * Landbouwlening
    * Onderwijslening * Schuldenconsolidatielening
    * Trucklening * Autolening
    * Raffinaderij lening
    * Uitrusting lening
    * Hotelslening
    * Herfinancieringslening

    Met vriendelijke groet
    Dr. Benjamin Scarlett Owen
    Whatsapp +19292227023
    Bel / sms +1(415)630-7138
    OPMERKING: KRIJG UW ONMIDDELLIJKE LENING GOEDKEURING VANDAAG 100% GEGARANDEERD, ONGEACHT UW CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo vrienden, ik wil je gewoon aanbevelen bij een goed kredietbedrijf waar ik mijn lening van $ 10.000,00 via hun e-mail kreeg toen ik op zoek was naar een lening om mijn rekeningen te betalen en verder te leven, toen gaf een vriend me de bedrijfsgegevens waarmee ik contact opnam via dit via whatsapp: +79267494861 of e-mail: sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen