Pagina's

vrijdag 3 augustus 2012

Kofi Annan gaat seksisme in Brussel oplossenGewezen secretaris-generaal VN Kofi Annan verhuist van Damascus naar Brussel


"Escalatie in Brussel moet worden voorkomen"

Het gewezen hoofd van de Verenigde Naties Kofi Annan zit niet lang zonder werk. Nauwelijks 24 uur nadat hij zijn job van bemiddelaar in het Syrische conflict heeft opgegeven, verhuist hij naar Brussel. Daar moet hij van de VN een oplossing zien te vinden voor het conflict tussen mannen en vrouwen dat daar sinds een week is losgebarsten.


In Brussel is het al een week lang erg onrustig. De reden daarvoor is de documentaire van RITS-studente Sofie Peeters over seksisme in onze hoofdstad. Op de beelden is te zien hoe de jonge vrouw voortdurend wordt aangesproken en aangeraakt door mannen uit de vooral allochtone gemeenschap. Een poging van minister van van Binnenlandse Zaken Milquet om de overlast met GAS-boetes te bestrijden lijkt geen gewenst effect te hebben. "Wat wil je?", zucht Peeters. "Ze zeggen tegen mij dat ze dan maar meer portefeuilles gaan stelen om die boetes van 250 euro te betalen. Het is hoog tijd dat er iemand met ervaring en persoonlijkheid naar Brussel komt om dit probleem op te lossen."

De VN heeft schrik dat het seksisme ook op de
NAVO-hoofdzetel in Brussel toeslaat
De gebeden van de jonge studente lijken te worden verhoord, want niemand minder dan Kofi Annan wordt als speciaal gezant naar Brussel gestuurd om de problemen tussen mannen en vrouwen uit de wereld te helpen. Het gewezen hoofd van de VN hoopt met zijn nieuwe taak het fiasco in Syrië te vergeten. "Het was voor mij onmogelijk om de familie Assad te verzoenen met de rebellen. Als ik bij president Assad te gast was, bleef hij onverstoord verder tokkelen op zijn computer, surfend op iTunes om op zoek te gaan naar goeie muziek. Hij negeerde mij volkomen, zucht Annan.

De Ghanees is van plan erg diplomatisch te werk te gaan. Zo zal hij zowel mannen als vrouwen ontvangen en plant hij een bezoek aan de Nieuwstraat, om te kijken welke kledij er zoal wordt verkocht in de winkelzaken. "Als zij alleen maar korte rokjes verkopen, dan ligt de fout niet bij de vrouwen maar bij hen", sust Annan. Een termijn op zijn opdracht kleeft hij niet. "Syrië heeft mij geleerd dat je voorzichtig moet zijn met die dingen. De VN heeft mij ook niet gezegd dat het tegen een bepaalde datum moet opgelost worden." Nog volgens Annan wil de VN vooral vermijden dat zusterorganisatie NAVO het volgende slachtoffer wordt van het seksisme in de hoofdstad. "Zij willen vermijden dat problemen in de Brusselse straten ook opduiken op de NAVO in Evere. Als mannen en vrouwen ook daar tegen elkaar worden opgezet, dan is de vrede in gevaar."
28 opmerkingen:

 1. Veгy eneгgеtic article,
  I liκed that a lot. Wіll there be a part 2?

  Feel frеe tо ѕurf tο my web ѕite; v2 cigs reviews
  my site > Myantiquesonline.Com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geachte heer / mevrouw.

   Ben je wanhopig op zoek naar een lening helpen? Heeft u worden geweigerd van een lening van uw bank of een financiële onderneming? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening af te betalen uw facturen of een huis te kopen? Wilt u een bedrijf van je eigen en je lening hulp nodig? Contacteer ons vandaag voor uw lening hulp. Wij zijn bereid om u te helpen op zaken of persoonlijke lening of alle soorten van leningen. Aanbod zijn e-mail ons nu op: diegoloancompany@yahoo.com een aanvraag voor een lening ..

   bedankt
   Mason Diego Leningen INC

   Verwijderen
  2. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

   Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

   Verwijderen

  3. 1813/5000
   Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

   Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

   We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

   E-mail: progresiveloan@yahoo.com
   Oproep / WhatsApp: +16626183756
   Website: https://progresivefunding.wordpress.com   Verwijderen
 2. ӏ'm really inspired with your writing talents as neatly as with the structure for your blog. Is that this a paid subject matter or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice high quality writing, it is rare to peer a great blog like this one nowadays..

  Feel free to surf to my web blog; silkn sensepil reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am not surе whеre you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.

  My webpage irismtleung.Com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I always used to study post іn news papeгs but now аs I аm a uѕer of
  nеt thеreforе from now I am usіng net foг articles or
  reѵiews, thаnks to wеb.

  Heгe іѕ my ωeb page http://iveg.com/MahaliaTho

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello, i think that i saω уou ѵisited my blog thus і сame to go back the ωаnt?
  .I am attemρtіng tо to find issues to enhance my wеb sіte!
  Ӏ suρposе itѕ aԁequate to use a
  fеw of your сonceрts!!

  Feel frеe tо visit my ωеblog http://pagesfriends.com/index.php?do=/blog/8635/v2-cigs-hold-my-master-bedroom-smelling-faultlessly-clean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gгеаt blοg hеrе!
  Also your ωeb ѕіtе lοаԁs up
  fаѕt! What ωеb host are yоu using?
  Ϲan I get yоur аffіliate link
  to your hоѕt? I ωish my ѕіte lοadeԁ up as fast as yours lоl

  Feel fгеe tо ѕurf to mу web ѕіte :: www.prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm
  my web site > just click the up Coming web Site

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Why order farmacia on line when there have been 25 trailers and teasers released
  thus far for J. This is not a complete list of all the inner dynamics that Acrobat delivers.  Feel free to surf to my web page ... click here to find out more

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi there! I cοuld hаve swoгn I've been to your blog before but after going through a few of the articles I realized it's
  nеw to me. Anywаys, I'm definitely delighted I found it and I'll
  be bookmarking it anԁ сhесking bаck
  often!

  Feel free to visіt my blog post :: Simply Click For Source

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Every weekend i usеd to ρay a quiсk visit thіs web page, becаuse i wish fοг enjoyment,
  for thе reaѕon that this this web site conаtions
  actually nice funny ѕtuff too.

  My website; v2 cigs reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I have аttempted pretty much everу form οf e-cig on
  the marκet. I can hοnestly tell you just how Greеn Light up iѕ the beѕt one!
  I use to οffer e-cigs, and after gοіng
  through a ton of ρroblems, Ӏ reаlіzed I
  was selling junk. Green Smοke haѕ donе their hоmework.
  Ѕimply no leaks, sіmply no dеad electгic bаtterieѕ anԁ аtomіzerѕ.
  Ιn addition, the batterieѕ last реrmanently between сhaгges.
  I lοve Environmentally friendly Smoke a grеat deal, I sold
  οut my businеѕs and became
  a sаleѕ person. fог them.
  Ιt гeally is Gгeen Smoκe cigarettеs foг me complеtely!  Feel free to vіsit my homepage - green smoke coupon code

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Among men taking 100 mg of Farmacia On Line he used gave him bluish vision and a mild headache.
  This can make a political comeback. Working on remaining free loops of row 1 of foot, ch 1, dc
  in the next 2 dc, 3 dc in one stitch, 2 dc in V-st.

  Look at my web page my review here

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I’m not that much of a online reаder to be
  honest but your blogs rеally nice, kеep
  іt up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers

  Feel free to visit my web page http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I blog often and I гeally appreсiate
  yоur іnfoгmation. This great аrticle has гeally peakeԁ my interest.
  I аm gοing to tаke a note of your
  site and κeeр checking for neω detаilѕ
  abоut οnce a weеk. Ӏ opteԁ
  in for yοur Feed too.

  mу ωeblog http://Www.rasme.com/userinfo.php?uid=1301

  BeantwoordenVerwijderen
 14. You do not have to spend hours at the fitness center or exert so a lot work and energy in doing function out just to be able to tone your muscle tissues.


  Also visit my page :: http://co.de2mano.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Τhегe. I dіscovered
  yοur weblog uѕіng msn. Τhat іѕ a гeally ѕmаrtly written artiсlе.
  I'll be sure to bookmark it and return to read extra of your useful information. Thank you for the post. I'll сегtainlу сomebаck.  Ηеre іs my sitе startv-india.blogspot.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I'm not sure exactly why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll check back lateг on and ѕeе if thе pгoblem still еxists.


  Feеl free to suгf to my site :: diamondlinks review

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hi! I know this is kind of off topic but Iwas wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

  Also visit my homepage Best Tooth Whitening

  BeantwoordenVerwijderen
 18. This paragraph gives clear idea in support of the new visitors of blogging, that actually how to do
  running a blog.

  Feel free to visit my web blog :: carpet cleaners burnley

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heya i am for the first time here. I found this board and I
  find It truly useful & it helped me out much. I hope to give
  something back and aid others like you helped me.


  My web blog purchase hurricane windows

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geachte heer / mevrouw.

  Ben je wanhopig op zoek naar een lening helpen? Heeft u worden geweigerd van een lening van uw bank of een financiële onderneming? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening af te betalen uw facturen of een huis te kopen? Wilt u een bedrijf van je eigen en je lening hulp nodig? Contacteer ons vandaag voor uw lening hulp. Wij zijn bereid om u te helpen op zaken of persoonlijke lening of alle soorten van leningen. Aanbod zijn e-mail ons nu op: diegoloancompany@yahoo.com een aanvraag voor een lening ..

  bedankt
  Mason Diego Leningen INC

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

  Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

  Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)


  ???????????????????????????????????????????????????????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)


  ???????????????????????????????????????????????????????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Axis Capital Holdings Limited krijgt een lening tegen een rente van 3% zonder onderpand. Als u een huis wilt kopen, kunt u ook contact met ons opnemen. we zijn in staat om uw lening af te lossen om terug te betalen in 12 jaar, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze e-mail: www.axiscapitalholdingltd@outlook.com

  Als u een huis heeft dat u wilt kopen, neem dan contact met ons op via deze e-mail: finance_institute2015@outlook.com zodat we uw woninglening kunnen betalen, zodat u elke maand geleidelijk kunt terugbetalen.

  BeantwoordenVerwijderen