Pagina's

vrijdag 18 januari 2013

Lance Armstrong trekt dopingbekentenis weer in


Amerikaanse ex-wielrenner voelt zich geflikt door Oprah Winfrey.

24 uur na het interview trekt Armstrong
zijn verklaringen weer in.

Gewezen 7-voudig Tourwinnaar Lance Armstrong heeft in een zopas gepubliceerd persbericht snoeihard uitgehaald naar Oprah Winfrey. Die laatste heeft hem naar eigen zeggen verkeerde woorden in de mond gelegd. "Dat interview is een leugen, ik heb nooit doping gebruikt", schrijft Armstrong de woede van zich af.


Donderdagnacht keken vele tientallen miljoenen mensen naar het interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong. Tijdens hun gesprek toonde The Boss zich openhartig: hij bekende het gebruik van verboden middelen in alle Tours die hij heeft gewonnen. Althans, dat leek toch zo op het eerste zicht. De oud-wielrenner trekt 24 uur na het eerste deel van het interview zijn verklaringen weer in. "Ik ben in de val gelokt en bedrogen door Oprah. Nooit heb ik verboden middelen gebruikt in mijn carrière", schrijft Armstrong in zijn persbericht dat onze redactie kon inkijken.

"Ze heeft iedereen bedrogen."
De Texaan voelt zich naar eigen zeggen misbruikt door de talkshowhost. "Ik zocht een manier om mij voor een groot publiek te verdedigen tegen al de nonsens die er de voorbije weken over mij verteld is", schrijft Armstrong. "Ik klopte aan bij Oprah en zij zag dit als een uitgelezen kans om haar tanende tv-populariteit op te krikken."

Lance Armstrong was meteen na het interview tevreden, want hij dacht dat hij nu voor eens en altijd de dopingbeschuldigingen had weerlegd. "Groot was mijn verbazing toen ik samen met een miljard anderen de beelden op het scherm zag", zucht de ex-wielrenner. "Mijn ontkenning werd plots gemonteerd in een bekentenis. Ik stond aan de grond genageld en met mij mijn ganse familie."

 "Hoe zielig moet je zijn om zulke middelen in te zetten om opnieuw de status van numero uno op tv te worden", haalt Armstrong fel uit. "Ik heb mijn advocaten al op de zaak gezet. Met mijn contacten in Hollywood zal ik snel weten welke technische hulpmiddelen ze heeft gebruikt om mij deze leugens te laten vertellen", besluit de Texaan. 

6 opmerkingen:

 1. Tis een schow , en laat die vent met rust . Al da gedoe rond doping zouden beter eens naar hun zelf kijken die topsporters. Heb zelf nie genomen ?! Er bestaan nog paardemiddelen die niet op de dopinglijst staan .
  Nen zel 3 x Belgish 5 x west-vlaams Kamp en moutainbike comp gedaan en 5 é dan judo , laat die zever voor wat is , wie der over zeverd en topsporter is eerst in de spiegel kijken ????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. farmacia on line is usually thought of as promiscuous.
  We know it's not just the way you want to achieve firmer erections, then the customer must go to the polls and select their preferred candidate. Health To find out how you can earn maximum points on Gather.

  my web site :: our website

  BeantwoordenVerwijderen
 3. But I took some time to teach him the skills needed, including measuring and reading recipes.
  When we elect to live consciously of our actions, our thoughts and our basis for being,
  we are better willing to tackle every one of the challenges that life presents
  to us.

  my site :: best baby swing to buy -
  -

  BeantwoordenVerwijderen