Pagina's

donderdag 4 april 2013

Belgen en Nederlanders strijden mee met Noord-Korea


Korea4Belgium overtuigt Belgen en Nederlanders om mee te strijden met Noord-Korea

De oorlogsretoriek in en om het Koreaanse schiereiland blijft niet zonder
Fouad Belkacem - nu Fu Belca Kim - poseert voor
de VTM-camera met de Noord-Koreaanse vlag.
gevolgen. Bij de Belgische en Nederlandse politie komen er dagelijks meldingen binnen van families die hun zonen zien vertrekken naar Noord-Korea. Volgens hen werden zij gehersenspoeld door de organisatie Korea4Belgium. De topman van K4B is geen onbekende voor het gerecht.


"Tot dusver hebben we weet van 32 verdwijningen uit België en 18 verdwijningen uit Nederland", bevestigt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) aan de redactie van Het nieuws van morgen. "Er loopt een onderzoek naar de juiste omstandigheden, waarna we zo snel mogelijk meer uitleg kunnen geven", besluit De Block.

Luc De Vos
Spilfiguur in de verdwijningszaken zou Fouad Belkacem zijn, de oprichter van de bij wet verboden organisatie Sharia4Belgium. "Hij was koortsachtig op zoek naar manieren om zijn activiteiten toch verder te zetten", vertelt een bron binnen het gerecht. "Hij heeft daarom de organisatie Korea4Belgium bedacht en zijn naam gewijzigd in Fu Belca Kim. In weze doet hij identiek hetzelfde als vroeger, alleen stuurt hij de jongeren nu niet naar Syrië, maar naar Noord-Korea."

Voorlopig is het nog niet tot gevechten gekomen, maar volgens waarnemers kan daar snel verandering in komen. "Wellicht wacht Kim Jong-un tot alle Westerlingen zijn aangekomen. Als er uit België en Nederland al 50 mensen komen, dan zullen er dat wereldwijd duizenden zijn. En met duizenden jonge soldaten kan je makkelijk ten oorlog trekken", besluit professor Conflictstudies Luc De Vos.
4 opmerkingen:

 1. Bloցger: Het nieuws van morgen

  Zapraszam ddo surfowania do moja strona , darmowe konto bankowe
  [http://Blog-kontainternetowe2014.pl]

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud... Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: diegoloancompany@yahoo.com voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar...

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Goede dag !!!
  Ben gewoon glimlachen als ben schend dit omdat Brama Financial Company mij en mijn familie uit de schulden heeft gemaakt. Het begon allemaal toen ik nodig om een lening van € 17.500 aan al mijn schulden te wissen, kwam ik zijn e-mail contact bramahfnd@yandex.com op het internet, dus ik besloot te solliciteren voor de lening van hem en nu ben erg blij en dankbaar voor de hulp van de heer Brama Hitch voor het geven van me mijn lening, kunt u nu contact opnemen met de heer Brama via e-mail naar de jouwe okay krijgen
  E-mail: E-mail: bramahfnd@yandex.com of bramahfund1@gmail.com

  permalink Flag

  BeantwoordenVerwijderen