Pagina's

vrijdag 13 april 2012

Marlène reageert op relatie Gert & Josje
Marlène waarschuwt Josje: "Vlucht, voor het te laat is!"


Het nieuws dat Gert Verhulst een relatie heeft aangeknoopt met Josje Huisman, de blonde zangeres van K3, was voor veel mensen een verrassing. De topman van Studio 100 werd de laatste weken wel vaker in het gezelschap gesignaleerd van de Nederlandse zangeres, maar meer dan een louter professionele relatie leek er niet aan de hand. De bevestiging dat Verhulst en Huisman ook privé samen door het leven gaan, is voor Marlène, Gerts echtelijke wederhelft, het signaal om Josje te waarschuwen: "Gert mag je nooit vertrouwen."


Marlène wil niet met haar foto en familienaam op deze website staan. "Het ligt té gevoelig, ik zou de reacties op straat niet aankunnen", zegt ze exclusief met een bedeesde stem aan Het nieuws van morgen. Voor de buitenwereld was de liefde van Gert voor Marlène gemeend en onvoorwaardelijk. Telkens hij op televisie te zien was, zei hij hoe geweldig Marlène wel was en hoe graag hij in haar buurt verkeerde. "Dat was op televisie", zegt ze fel. "Als de camera's weg waren, deed hij niets anders dan mij voor rotte vis uitschelden. Hij werd als het ware een andere mens. Aan Josje heb ik dan ook maar 1 tip: vlucht weg nu het nog kan, want sigarettenwonden genezen bijzonder moeilijk."

Aanvankelijk ging alles perfect tussen Marlène en Verhulst, maar al snel doken er problemen op. "Zoals zoveel vrouwen hoopte ik dat het een fase was die wel weer zou weggaan", bekent Marlène. "Maar hoe groter Studio 100 werd, hoe meer hij veranderde. Het was niet meer de Gert die ik kende van vroeger. Hij werd vaker boos. En hij kreeg losse handjes", fluistert ze terwijl ze haar onderrug ontbloot en ons haar verwondingen toont. "Gert rookt niet, maar hij kocht toch sigaretten. Louter en alleen om ze op mijn lichaam te kunnen doven", snikt de vrouw.

Naar het gerecht stappen durfde ze niet. "Wat had dat uitgemaakt? Gert en de burgemeester zijn twee handen op 1 buik. Dat zou zonder gevolg geklasseerd worden. En ik zàg hem nog steeds graag he. Als je iemand graag ziet, dan wil je die toch niet naar de gevangenis sturen?" Na de fysieke lijdensweg, kreeg Marlène ook een mentale tik. "De dag dat hij bekendmaakte samen te zijn met Karen (de rosse van K3 red.) voelde ik mij misbruikt. Want enkele dagen daarvoor hadden we nog eens een ouderwetse gezellige avond en nacht. De toekomst leek weer rooskleurig. maar ze bleek voor hem vooral roodkleurig te zijn."

Zijn relatie met Karen Damen bleef geen lang leven beschoren. Nauwelijks 2 dagen na het einde van hun relatie kwam Gert opnieuw aankloppen bij Marlène, met wie hij officieel nog altijd getrouwd is. "Hij zei me dat hij veranderd was en dat hij samen met mij oud wilde worden. Zever natuurlijk, weet ik nu. Maar destijds was ik zo blij dat hij naar mij was teruggekomen, dat ik hem alles vergaf."

Al snel herviel het baasje van Samson in zijn slechte gewoonten. "Hij kocht meer sigaretten dan ooit tevoren en hij begon te corresponderen met Richard Remes (de man die zijn ex-vriendin overgoot met zwavelzuur, red). "Hij vroeg hem onder meer wat de efficiëntste methoden zijn om iemand zowel mentaal als fysisch helemaal te breken." Gelukkig voor Marlène is het nooit zover kunnen komen. "Zijn tijd werd plots helemaal opgeslorpt door de zoektocht naar een nieuwe zangeres voor K3. Dàt is mijn grote redding geweest."

Sinds Josje bij K3 zingt, heeft Marlène haar man niet meer gezien. "En ik ben van plan dat zo te houden. Ik heb mijn leven opnieuw zo goed en zo kwaad mogelijk opgebouwd." Op de vraag of ze opnieuw een man in haar leven heeft, zegt ze na lang aarzelen ja. "Ik heb opnieuw een relatie met mijn halfbroer, Jean-Louis Michel. Want als Gert mij één ding heeft geleerd, dan is het wel dat je geen enkele man kan vertrouwen, behalve als het familie is." Of ze ook gaat scheiden van Gert is nog geen uitgemaakte zaak. "Jean-Louis (nu werkzaam als cultureel ambassadeur, daarvoor een lokale zanger, red) heeft Gert al brieven gestuurd om de scheiding te aanvaarden, maar tussen hem en Jean-Louis heeft het nooit geboterd. Als een scheiding betekent dat ik met Jean-Louis kan trouwen, dan zal Gert nooit willen scheiden. Zelfs als we elkaar niet zien, blijft hij mij tegenwerken waar hij maar kan. Ik hoop dat Josje weet waar ze aan begint."