Pagina's

maandag 11 februari 2013

Paus heeft geheime relatie met koningin Beatrix


Kerkleider kiest met aftreden voor de vlucht vooruit.

Beatrix en Benedictus delen alvast
dezelfde voorliefde voor hoeden.

Paus Benedictus heeft al enkele jaren een verhouding met koningin Beatrix. Met dat nieuws zou de Duitse krant Bild binnen enkele weken uitpakken, maar de tabloid wordt nu in snelheid genomen door de kerkleider zelf. Hij kondigde vandaag aan – enkele weken na Beatrix – af te zullen treden. 


De Duitse tabloid Bild had bezwarende foto’s, tweets en e-mails in zijn bezit. Op de foto’s zouden Beatrix en Benedictus te zien zijn terwijl ze hand-in-hand een strandwandeling aan het maken waren. Ook de Tweets en e-mails zouden weinig aan de verbeelding overlaten. “Los van het feit dat het in zijn functie niet mag, kan je alleen maar vol bewondering zijn dat ze het zo lang geheim hebben kunnen houden”, zegt Bild-hoofdredacteur Kai Diekmann aan de redactie van Het nieuws van morgen. “Jullie oud-premier (Yves Leterme, red.) zou bij Benedictus in de leer moeten gaan.”

Paus Benedictus is Bild te snel af.
Over de inhoud van de Tweets en e-mails wil Diekmann niet verder ingaan. “Het is de bedoeling dat we onze krant straks nog verkopen”, lacht hij. “Ik kan wel zeggen dat hij behoorlijk erotisch uit de hoek kan komen.” De plotse beslissing van de paus om af te treden is een stevige streep door de rekening van Bild. “Dit hadden we uiteraard niet verwacht. We waren van plan dit binnen enkele weken te publiceren, het is dus vervelend dat we dit drastisch moeten vervroegen”, besluit de hoofdredacteur.

Bronnen binnen de Nederlandse familie en bronnen binnen het Vaticaan bevestigen ons het verhaal. “De koningin wilde aftreden om meer tijd vrij te maken voor Benedictus. Ze had echter niet verwacht dat ook hij zijn functie noodgedwongen zou neerleggen”, bevestigt een lid van het Nederlandse hof. “Tegen mij zei de paus dat ze al ruim vijf jaar een verhouding hebben. Nu zowel hij als de koningin aftreden, behoort een huwelijk tot de mogelijkheden.”, zegt een woordvoerder van de toekomstige ex-paus.

“Dan zal hij toch eerst uit de kerk moeten stappen én een aanzoek doen bij Beatrix”, klinkt het streng uit de mond van onze Nederlandse bron. “Trix is te trots om hem ten huwelijk te vragen. Hij moet zelf maar op zijn knieën gaan, ook al is dat met zijn wankele gezondheid geen sinecure.” Als het zover komt, dan wordt het voor de Nederlandse koningin een tweede huwelijk met een Duitser. “En ook deze keer is het iemand met een bewogen verleden. Ze schuwt de risico’s niet op liefdesvlak”, klinkt het filosofisch op het Nederlandse paleis.


5 opmerkingen:

 1. Niсe blog here! Additionally your website lots up very
  faѕt! Whаt web host are you using? Can I
  am getting your aѕsociate link on youг host?
  I wiѕh my website loaded up as quickly as yours lol

  Feel free to surf to my web-site: can you get rid of herpes
  My web site :: can you get rid of herpes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. There are several benefits in using a Canadian farmacia on line too!

  If you work in small sections as recommended be sure
  to give you 6 to 10 pills per month. The entire process of purchasing prescription drugs online, most people
  have never heard of that.

  Look at my webpage onlinepharmacysearch.net

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud... Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: diegoloancompany@yahoo.com voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,

  Heeft u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Zo ja, Wij bieden leningen op 2% rente. neem dan contact met ons op via ons bedrijf e-mail:
  Alenaharger@yahoo.com

  Vullen en terug te keren de aanvrager onderstaande gegevens:

  Aanvrager volledige naam:
  adres:
  land:
  Geleende bedrag nodig:
  Lening duur:
  Telefoonnummer:

  Wij wachten op uw dringende reactie ...

  Vriendelijke groeten.
  Alena harger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,

  Heeft u een lening nodig hebt om je rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Zo ja, Wij bieden leningen op 2% rente. neem dan contact met ons op via ons bedrijf e-mail:
  Alenaharger@yahoo.com

  Vullen en terug te keren de aanvrager onderstaande gegevens:

  Aanvrager volledige naam:
  adres:
  land:
  Geleende bedrag nodig:
  Lening duur:
  Telefoonnummer:

  Wij wachten op uw dringende reactie ...

  Vriendelijke groeten.
  Alena harger

  BeantwoordenVerwijderen