Pagina's

maandag 4 juni 2012

Vrouw van leider Sharia4Belgium is woedend: "Marcel, kom naar huis!"Boze Jenny Hendrickx wil haar man meer thuis zien dan tussen zijn bebaarde vrienden

"Na een stom ongeluk liet Marcel zijn baard groeien en
wilde hij aangesproken worden als Fouad"

Niet alleen burgemeester Philip Moureaux (PS) van Molenbeek is de fratsen van Sharia4Belgium meer dan beu, ook Jenny Hendrickx - de vrouw van S4B-leider Fouad Belkacem - heeft er genoeg van dat haar man overal problemen veroorzaakt. Ze hoopt dat zijn organisatie snel wordt verboden, "zodat Marcel - Fouad's echte naam - eindelijk zijn gezin kan onderhouden." 


"Marcel werd Fouad op Valentijnsdag"

Marcel kreeg een roeispaan
hard tegen zijn neus
Jenny Hendrickx (37) heeft lang gezwegen, maar nadat haar man afgelopen weekend alweer de hoofdpunten heeft gehaald van radio- en tv-uitzendingen, doorbreekt ze de stilte. "Ik begrijp echt niet hoe het zover is kunnen komen. Marcel was een heel normale man, met veel gevoel voor humor en nooit te beroerd om anderen te helpen." Tot het noodlot toesloeg op 14 februari 2009. Marcel en Jenny brachten die Valentijnsdag door in een gondel in Venetië. Maar de man die opnieuw uit de gondel stapte, was niet meer de Marcel die Jenny kende. "Toen we aan het varen waren, kreeg Marcel een roeispaan tegen zijn neus. Zonder erg, dacht ik. Tot we aan wal gingen en hij me dreigend vroeg waarom ik mijn nikab niet heb aangetrokken."

"Korte broek en T-shirt ingeruild voor bedlaken"

"Hij vroeg omstanders meteen waar hij een kledingwinkel kon vinden, maar omdat ze daar allemaal Italiaans spreken, kon niemand hem verstaan", zegt zijn vrouw. Uit pure wanhoop trok Marcel er dan maar zelf op uit. Hij stormde een textielwinkeltje binnen en daar ruilde hij zijn korte broek en T-shirt in voor een bedlaken. "Ik begreep er geen snars van. Hij haalt wel vaker gekke stoten uit, maar na enkele minuten is dat voorbij. Maar nu bleef hij dat bedlaken dragen tot 's avonds en toen ik hem aansprak bij zijn voornaam, riep hij me altijd "Fouad! Fouad! Fouad! toe."

Toen we terug thuiskwamen, maakte hij zijn koffer meteen weer leeg en stoof hij als een razende naar onze slaapkamer. Daar trok hij ook het bedlaken af en in de kamer van onze kinderen Jimmy (8), Amy (6) Britteney (3) deed hij hetzelfde. Vervolgens dropte hij alles in zijn leeggemaakte koffer en stormde hij het huis uit. En dat was de laatste keer dat ik Marcel met mijn eigen ogen heb gezien", klinkt het.

"Marcel ging altijd affiches van Filip Dewinter plakken" 

"Marcel haatte baarden op
onze nudistencamping"
Sindsdien hoort Jenny verschillende verhalen van mensen in de buurt. "Hij heeft zijn baard laten groeien. Dat is behoorlijk vreemd, want hij was altijd de eerste die commentaar had op mensen met een baard die op dezelfde nudistencampging verbleven als wij. Hij vond dat onhygiënisch en storend", aldus Jenny. Dat haar man zich voortdurend laat omringen door moslimextremisten begrijpt ze al evenmin. "Kijk, wij hebben al sinds de jaren '80 op het Vlaams Blok gestemd. Het was altijd Marcel die in de buurt affiches van meneer Dewinter ging plakken", sist zijn vrouw.

Mogelijk komt er binnenkort een einde aan de activiteiten van haar man, want zijn Sharia4Belgium dreigt te worden verboden in ons land. "Dat zou een goeie zaak zijn, want we kunnen een man in ons gezin goed gebruiken. Vroeger ging ik altijd werken en bleef Marcel op de kinderen passen, maar nu laat ik al 3 jaar een babysit komen en zoiets kost veel geld." Jenny doet daarom een finale oproep aan haar echtgenoot: Marcel, Fouad of hoe je jezelf ook laat noemen. Het is tijd om terug naar huis te komen. Jimmy, Amy en Britteny missen je verschrikkelijk."     
15 opmerkingen:

 1. hyahahahhahah ik dacht altijd da da een marokaan was maar schijn bedriegt zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wa??? Das voor te lachen ofwa??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al die mannen die ze oppakken van die beweging laten ze altijd direct terug vrij.
  Wat is het nut daarvan? Niets, pak die hun belgische nationaliteit af, geef die een zware straf (zoals ze ginder met ons ook zouden doen) en zet ze dan op de vlieger terug naar hun land om daar hun straf ne keer uit te zitten.

  En laat ze dan maar eens afzien in den bak ginder.
  Want hier is er te veel luxe int gevang!
  Wij zijn veel te goed voor die mannen, we zouden beter met alle vlamingen orde op zaken zetten voor het te laat is.
  En wees maar zeker dat het bijna te laat is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. t wordt meer dan hoog tijd dat die ratten verdelgd worden eenmaal t land binnen levend castreren dan kan dat al niet meer voort kweken want voor te werken komen ze niet wees maar gerust .
   probeer maar es als ne belg ne goeie auto te verkopen op t internet alleen maar ratten komen er op af export en minimumpreis das alles wat ze kennen maar werken das een ander historie t wordt hoooog tijd dat de belgen es masaal op straat komen en mischien juist nu voor de verkiezingen.

   Verwijderen
  2. Want in Heusden beginnen ze al met een turkse partij!
   Is het nog niet erg genoeg dat ze bij andere partijen een kans krijgen?
   Nee ze moeten hun eigen partij in ons land oprichten.

   De mevrouw van de kopstoot kopstoot dient klacht in!
   "De vrouw zou naar verluidt klacht indienen wegens slagen en verwondingen en aanranding van de eerbaarheid."

   Volkomen belachelijk, zij is in overtreding dus ze heeft niets te zeggen.
   De advocaat die dat gaat verdedigen is ook alleen maar uit op geld. Maar ik hoop dat elke belgische advocaat hier niet op in zal gaan. En laat zien dat wij belgen ook aan 1 zeil kunnen trekken.

   Het zal tijd worden dat de belgen hier korte metten mee gaan maken. Dit is niet meer toelaatbaar!

   Verwijderen
 4. Wat jullie zeggen is uit waanhoop. Mijn beste Belgen, jullie hebben verloren en dat hebben jullie te danken aan jullie "goede systeem". OCMW, werkloosheidsuitkering, hoge kinderbijslag,... dat wekt interesse bij die mannen. Voor hen is, leefloon ontvangen zondeer ervoor te werken een droom. Maar ze krijgen dat automatisch als ze hier toekomen. Ze moeten er niet eens achter vragen.

  Ik wil maar zeggen, het is niet de schuld van die mannen, maar van de Belgische regering die het altijd aangenaam maakt voor hen.
  Meeste van jullie weten het. Als je iemand laat doen, je geeft die wat die wil,... die gaat altijd een stap verder en nog eentje en nog eentje.

  Daarom zijn er mensen zoals in het bovenvermeld artikel, die denken dat dit hun recht is om de baas te spelen.

  Wat die Turken betreft, ze hebben geen enkele recht, dan ook geen enkele recht, om hier een partij op te richten. Vandaag willen ze een eigen partij en morgen dan een eigen parlement?
  Turkije mag niet eens in de EU. Een dictatuur-regering die decenia Koerden discrimineert, onderdrukt, uitmoordt,... mag toch niet in een democratisch EU?

  Ik wil besluiten met het feit dat er nood is aan een nieuwe regering, een nieuwe systeem en dat die buitenlanders allen maar verwend worden. Wat er ook gebeurt, het is niet hun fout.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anoniem6 juni 2012 10:48

  Nagel op de kop, ik ben het volledig met je eens. Het is jammer genoeg te laat, en daar is de CVP en de SP verantwoordelijk voor, het kwade is geschied. We kunnen enkel nog de schade proberen te beperken door massaal op de N-VA te stemmen, er is geen alternatief. De linkse luizen hebben het Belang klein gekregen, stemmen op hen is op dit moment nutteloos. Grenzen terug sluiten en migratiestop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uuh sorry maar jullie commentaar is gewoonweg zielig. By the way, ik weet niet of je het weet maar de EU wil turkije in de EU vanwege hun welvaart en economie die op na 2de beste is na china.

  Jullie ezels. worden geindoctrineerd en ge kapitaliseerd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha you idiots begrijpen er niks van. Turken maken alles kapot, en als hun welvaart en economie zo sterk is, waarom stop de beschaving achter de brug in Istanbul? of is dat omdat dat gedeelte in Azië ligt? En waarom moeten ze schooien bij de Koerden van Irak voor olie?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha , ... begrijpen jullie nu echt niet dat al die mensen het probleem niet zijn? het probleem begint en eindigt bij de uitkeringen en niet bij Turken of marokanen of weet ik wie nog allemaal. Geef mensen die niet werken niets en ze zullen snel genoeg werken om te overleven. Hierdoor zullen alle jobs snel ingevuld zijn, zal de welvaart groeien, moeten we niet belachelijk veel afgeven aan vadertje staat waardoor we nog meer kunnen uitgeven, welvaart groeit nog meer.... MAAR het belangrijkste is dan volgens mij dat diegene die niet meer kunnen werken wegens ouderdom of wegens een accident wel kunnen rekenen op een uitkering. ( uiteraard moeten we elke dag waken en streng reageren op misbruik )
  maar dit is dan heel simpel uitgelegd ( voor sommige die de commentaren hierboven geplaatst hebben denk ik dat dat ook nodig is)
  Uiteraard kun je zoals zovelen het op een ander steken...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha wa ze al niet verzinnen om die carnavalzot niet los te krijgen .
  sebiet verklaren ze hem nog zot of ontoerekeningsvatbaar .
  die zot weet goe genoeg wat hem doet . dat ze zijn leven maar eens goe uitspitten .
  en als hem vrij is geen millimeter speling geven .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Steek hem samen met Anders Breivik in één cel? Twee problemen in één keer opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tsss... spasten, kijkt naar het logo gans vanboven...

  BeantwoordenVerwijderen