Pagina's

maandag 10 december 2012

Franse president Hollande verhuist naar België


François Hollande zoekt woning in ons land om te ontsnappen aan eigen miljonairstaks.

President Hollande wuift - symbolisch - zijn Franse vlag uit.

Nauwelijks een dag nadat officieel werd bekendgemaakt dat acteur Gérard Depardieu naar ons land verhuist, volgt de Franse president Hollande zijn voorbeeld. François Hollande - die de miljonairstaks in Frankrijk introduceerde - zou zijn oog laten vallen hebben op een woning in Brussel.In oktober van dit jaar keurde het Franse parlement de miljonairstaks of rijkentaks definitief goed. De belasting geldt voor 2 jaar en heeft als doel de sterkste schouders te laten opdraaien voor de financiële crisis in Europa. Kort na de goedkeuring besloot Bernard Arnault - de rijkste man van Frankrijk - de grens met ons land over te steken, een voorbeeld dat gevolgd wordt door topacteur Gérard Depardieu en een aantal Franse criminelen.

Eerder had ook Gérard Depardieu
zijn thuisland uitgewuifd.
Vandaag wordt er met François Hollande een opmerkelijke naam aan het lijstje van vluchtende Fransen toegevoegd. Het was immers Hollande zelf die tijdens zijn verkiezingscampagne met het idee van een miljonairstaks op de proppen is gekomen. Dat net hij nu op de vlucht slaat voor zijn eigen voorstel, doet de wenkbrauwen fronsen. "François deed dat voorstel toen hij in de peilingen kilometers achter Sarkozy zat. Om de achterstand goed te maken lanceerde hij dit idee, zonder er ook maar een moment bij stil te staan dat hij daadwerkelijk zou verkozen worden", weet een vertrouweling te zeggen aan de redactie van Het nieuws van morgen.

Terwijl Arnault en Depardieu vooral op papier in ons land zullen wonen, verzekert de Franse ambassadrice in ons land dat Hollande alleen nog maar voor zijn werk de grens met Frankrijk zal oversteken. "We hopen snel een pand te vinden in de Frankrijkstraat in Brussel, zo vermijden we de kritiek dat hij geen voeling meer zou hebben met zijn vaderland", beklemtoont Michèle Boccoz.

Volgens een vertrouweling zal Hollande zich zonder problemen kunnen aanpassen aan de Belgische manier van leven. "Misschien dat hij na zijn presidentschap wel voor een Belgische politieke carrière kiest. Dat zou een vriendendienst kunnen zijn voor jullie premier."

2 opmerkingen:

 1. BETAALBARE X-MAS LENINGEN

  Hallo allemaal, hier komt een betaalbare Xmas lening uitbrengen dat je leven voorgoed zal veranderen, getuigenissen over hoe ik een lening aan de BRAK LEVEN van mijn familie Mijn naam is mevrouw Clency Dexter veranderen. Ik woon in de VS Florida en ik ben een gelukkige vrouw vandaag? Ik vertelde mijn zelf dat elke lening geldschieter die mijn Broke Leven en dat kan veranderen van mijn familie, ik zal een ieder die op zoek is naar lening aan hen te verwijzen. Ze gaven geluk voor mij en mijn familie, ik had behoefte aan een lening van $ 250.000,00 om mijn leven opnieuw beginnen als een weduwe met 3 kinderen die ik betekende dit eerlijk en God vrezen lening kredietgever online die me geholpen met een lening van $ 250.000,00 US dollar, ze zijn inderdaad godvrezende mensen, het werken met een gerenommeerde lening bedrijf. Als u behoefte heeft van de lening en je bent 100% zeker terug te betalen de lening kunt u contact met hen en vertel hen dat mevrouw, Clency verwezen je ze. contact via E_mail: rathancharodloancompany@gmail.com

  BETAALBARE X-MAS LENINGEN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft u geld nodig voor welk doel?
  Als u maandelijks inkomen / bezetting bent u in aanmerking voor een lening.
  Neem contact op voor een veilige / ongedekte lening.
  Lenen geleende bedrag van € 5000 tot 5000,000euro.
  U kunt kiezen uit 1 jaar tot 30 jaar als duur lening.
  azeesabdul480@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen