Pagina's

dinsdag 7 januari 2014

Herstappe, ik hou van u, ik walg van u


Modderige straten en buren die constant langskomen. Ook leven in Herstappe blijkt geen pretje.

De open brieven van Brusselaar Riadh Bahri en Samira Azabar uit Antwerpen
Het centrum van Herstappe
maken de tongen los op verschillende plaatsen in het land. Op onze redactie kwam de vraag van Jef (*) om ook eens langs te komen in zijn gemeente. En hoewel Herstappe op basis van inwoneraantal de kleinste gemeente is, zijn de ergernissen niet meer op een hand te tellen. Uw nieuwssite ging kijken naar wat er allemaal fout loopt in het dan toch niet zo gemoedelijke Herstappe.


"Awel, zijn het verkiezingen vandaag", snauwt een oudere vrouw ons toe als we onze wagen geparkeerd hebben naast de kerk. "We zien de pers nooit, behalve als het verkiezingen zijn. Dan staan ze hier om te zeggen dat we voor de duizendste keer eerste zijn bij het tellen van de stemmen. Maar de 364 andere dagen van het jaar? Dan zien we jullie niet! Dan tellen we niet mee!" Toegegeven, we hadden ons het welkomstcomité enigszins anders voorgesteld, maar al snel zou blijken dat de boze dame maar het topje van de ijsberg was.

"Ik wil nooit de Lotto winnen"

We ontmoeten Jef (*) in zijn tuin. Hij dempt zijn stem, want hij wil duidelijk niet dat zijn buren horen wat hij zegt. "We hebben hier geen privé-leven", zucht Jef (*) als hij door zijn taxushaag naar zijn tuinierende buurvrouw kijkt. "Wat we ook vertellen, iedereen hoort hier alles. Op deze plek kwam mijn dochter mij zeggen dat ze zwanger was van haar neef. En toen ik dat goede nieuws 's anderdaags op café wilde vertellen, wist iedereen het al", zegt Jef (*). Blijkt dat zijn buurman dat gesprek ook had opgevangen en meteen had doorverteld in hetzelfde café. "'t Is daarom ook dat ik hoop om nooit de Lotto te winnen. Stel je maar eens voor dat dat gebeurt en dat we de champagne laten knallen. De hele buurt hóórt dat dus e. Ze kennen onze geboortedatums en trouwdatum uit het hoofd. Als ze op een andere datum de champagne horen knallen, dan weten ze dat er iets niet klopt."

De modder op de weg
is een bron van ergernis.
Jef neemt ons vervolgens mee naar het enige kruispunt van Herstappe. Zijn geërgerde blik wordt veroorzaakt door de dikke laag modder op straat. "Elke dag moet ik mijn veel te kleine auto wassen, omdat landbouwers het wegdek in deze staat achterlaten. Ooit heb ik eens getoeterd op zo een tractor die net van het veld kwam. Wel, de landbouwer begon ineens de bieten in zijn laadruimte naar mijn vooruit te gooien. Mijn hart brak."

"Soms walg ik van mezelf"

Op tien meter van het kruispunt ligt de plaatselijke speeltuin. "Of wat daar nog van overblijft", mompelt Jef. "Kijk naar de wipplank en je weet genoeg." We doen wat hij zegt en meteen valt ons op dat het toestel niet werkt. Op beide zitplaatsen staat deze tekst geschreven: "Tongeren baas, Herstappe dwaas." "Een jongerenbende uit Tongeren rijdt speciaal naar hier om vandalenstreken uit te halen", zegt Jef geëmotioneerd. "Ik heb zelf Tongeren verlaten om hier te komen wonen, maar door deze zaken ben ik mijn geboortestad echt gaan haten. Ik walg soms van mezelf als ik dat zeg."

Onze rondleiding in Herstappe zit erop. Jef wandelt met ons mee naar de wagen, wanneer we plots worden opgeschrikt door een luide knal. "Een wapen? Hier in Herstappe?", flitst er door mijn hoofd. Maar Jef stelt me meteen gerust. "Het is zeven januari", zegt hij wanneer hij zijn opgestoken sigaar naar zijn lippen brengt. "Wat is er op 7 januari?", vraag ik. "Dan vieren Maurice en Marie hun huwelijksverjaardag. Ze vieren dat altijd met champagne."

(* Jef is een fictieve naam)






57 opmerkingen:

  1. Hoe ik mijn lening van een God vrezend geldschieter (Lexieloancompany@yahoo.com)

    Hallo, ik ben Andrew Thompson door naam van CT USA, God heeft bless me met twee kinderen en een mooie vrouw, ik beloof om delen van deze getuigenis vanwege de gunst van de God in mijn leven, 2 dagen geleden ik in wanhopige behoefte van geld was dus ik dacht van het hebben van een lening dan liep ik in de verkeerde handen die beweerde lening geldschieter niet wetende dat hij was een oplichterij. Hij verzamelde 1,500.00 USD van mij en weigeren om me sinds e-mail dan ik was verwarrend, maar God kwam tot mijn redding, een trouwe dag ik ging naar de kerk na de dienst ik idee met een vriend delen en ze me kennismaken met LEXIE lening bedrijf, zei ze kreeg ze 98,000.00 USD van MIJNHEER LEXIE, de MANAGING DIRECTOR van LEXIE lening bedrijf. Dus ik heb verzameld zijn e-mail adres, hij vertelde me dat de regels en de verordening en ik gevolgd, vervolgens na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 dollar... Dus als u geïnteresseerd in een lening bent u kunt ook contact met hem op deze E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst Tel: +14069460675 Bedankt, ik weet zeker dat hij zal u ook helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ❄DE HACK GEEKS❄

      thehackgeeks@gmail.com


      Hoe een telefoon hacken? Hoe iemands e-mail of sociale media-account hacken? Hoe kan ik mijn school hacken en mijn resultaat veranderen? enzovoort zijn de vragen gesteld door veel mensen. Nu hoeft u zich geen zorgen te maken !! wij bij THE HACK GEEKS kunnen u met al deze helpen.

      We geven de beste hackservice, we hebben de beste hackers in het Hackerone-forum die altijd klaar staan ​​om je te helpen, hackers, we zijn betrouwbaar en we blijven zo geheim, dus maak je geen zorgen, niemand wordt ooit betrapt.

      Als je onze diensten nodig hebt, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: thehackgeeks@gmail.com

      Verwijderen

    2. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  2. Heeft u een zakelijke lening nodig? Onze bedrijfsnaam is zion financiële diensten beperkt, geven we leningen aan geïnteresseerde klanten die op zoek zijn naar leningen om hun bedrijven te verbeteren, kunnen wij u helpen met een lening tot € 15 miljoen euro. bieden wij leningen tegen 3% rente. Wij kunnen u helpen door te lenen u geld, op te starten van een bedrijf of uitbreiden van uw bestaande business, bieden wij ook persoonlijke leningen, autoleningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, landbouw leningen, of een lening voor welke reden dan ook, etc. Als je een lening vandaag contact met ons op. We kunnen lenen tot 15 miljoen euro. E-mail ons toe te passen: zionloanfirm.ltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie geen reden waarom ik problemen heb in het leven als er een God op aarde is met de hulp van Lord Doctor Zakuza. Mijn vrouw liet me aan haar ex-geliefde omdat ze dacht dat ik haar na 6 jaar huwelijk niet zwanger kon maken. Ik was zo ongeorganiseerd en depressief dat ik me niet kon concentreren op mijn werk en mijn collega (Whitney) merkte dat ik mezelf niet was. Ik had geen andere keuze dan haar alles te vertellen en ze stuurde me naar een eerlijke helper online genaamd Lord Doctor Zakuza, want hij kon me van dienst zijn. Ik kwam in contact met hem op zoek naar zijn hulp en hij deed een mirakel in mijn leven door mijn vrouw terug te brengen van haar ex-geliefde en nu hebben we een kind om de onze te bellen en ik werd gepromoveerd op mijn werkplek als gedelegeerd bestuurder . Ik zal niet stoppen met het bedanken van Lord Doctor Zakuza, want ik heb hem beloofd dat ik mijn verhaal aan het universum zal vertellen. Ben je ziek of heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen? Neem dan contact op met Lord Doctor Zakuza nu er niets te moeilijk voor hem is om te doen. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. LENING AANBIEDING!!! Wij zijn ROBERTO KENNETH lening bedrijf bieden wij zowel de lange en korte termijn lening financiering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuld consolidatie lening, durfkapitaal, Business Loan, corporate leningen, educatieve lening, woningkrediet en leningen voor welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bancaire financiering, en onze aanvraag proces is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Onze lening varieert van $5.000,00 tot $25, 000000,00. (25.000.000 dollars). Extra info: we zijn hard op weg de prive, discrete, en service georiënteerde leningen keuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf te wenden tot wanneer de traditionele leningen bronnen mislukken. Als u geïnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie hieronder per E-mail: robertokennety@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. HOE KRIJG IK EEN LENINGSBIJSTAND @ 2% RENTEVOET?

    Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen zeven dagen na mijn aanvraag legde hij mijn geleende bedrag vast zonder verborgen kosten en kon ik voor de medische rekeningen van mijn zoon zorgen, mijn huurrekening verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben je een zakenman of -vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Moeten leningen hun schulden betalen of uw rekeningen afbetalen of een leuk bedrijf beginnen? Heeft u een lage kredietscore en zult u het moeilijk vinden om een kapitaallening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? U hebt om welke reden dan ook een lening of financiering nodig, zoals: E-mail: sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is om het grote publiek te informeren dat KATE LISA CREDIT momenteel leningen verstrekt aan mensen die financiële steun nodig hebben vanwege de COVID19-epidemie tegen een lage rente van 3%. Aanvragers worden wereldwijd geaccepteerd. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening, neem dan contact met hen op voor meer informatie via e-mail: kateloansss@hotmail.com of WhatsApp: +79274265428 of WhatsApp: + 2348075180625

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo meneer / mevrouw,

    Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig om te herfinancieren, heeft u een lening nodig om schulden af te betalen? Heeft u een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietwaardigheidscontrole !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp op +79267494861

    Dank je.
    Mevrouw Karin Sabine?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bent u een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Moet u hun schulden aflossen of uw rekeningen afbetalen of een mooi bedrijf beginnen? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een kapitaallening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? U heeft één lening of financiering nodig om welke reden dan ook, zoals: e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 60.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. URGENT LOAN NEEDED???
    INSTANT AFFORDABLE PERSONAL/BUSINESS/HOME/INVESTMENT LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello, Do you need an urgent loan to support your business or in any purpose? we are certified and legitimate and international licensed loan Company. We offer loans to Business firms, companies and individuals at an affordable interest rate of 2% , It might be a short or long term loan or even if you have poor credit, we shall process your loan as soon as we receive your application. we are an independent financial institution. We have built up an excellent reputation over the years in providing various types of loans to thousands of our customers. We Offer guaranteed loan services of any amount to people all over the globe, we offer easy Personal loans,Commercial/business loan,Car loan Leasing/equipment finance, Debt consolidation loan, Home loan, ETC with either a good or bad credit history. If you are in need of a loan do contact us via Whatsapp +19292227023 Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Share this to help a soul right now, Thanks

    BeantwoordenVerwijderen
  16. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw nieuwe woning, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, consolidatie van schulden, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële service aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening.Geïnteresseerde aanvragers dienen contact met ons op te nemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com of whatsapp ons op +13866018757

    BeantwoordenVerwijderen
  19. WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

    Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

    WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

    BORROFOURGEGEVENS

    1) Volledige namen:
    2): Land
    3) Adres:
    4) Staat:
    5) Geslacht:
    6) Burgerlijke staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    9) Maandelijks inkomen:
    10) Volgende van Kin:
    11) Lening vereist:
    12) Leentijd:
    13) Doel van de lening:
    14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

    Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hoogachtend,
    Mevr. Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

    Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mijn naam is Mvr Patricia Kingsman, wij zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2021 en we helpen graag elk orgaan dat financiële hulp nodig heeft die wij bieden vanaf $ 500.000,00 en $ 5.000.000,00 en we geven ook leningen in euro daarboven, dus als u hulp nodig heeft, stuur dan vriendelijk Stuur ons een e-mail op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningstransactie kan plaatsvinden nu u uw lening bij de hand hebt in de komende 24 uur is het een snelle overdracht en is het veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com indien geïnteresseerd

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo allemaal, mijn naam is Daniëlle Meike lieke ben uit Netherland ik heb net mijn lening ontvangen van mevrouw Patricia Kingsman lening bedrijf ze zijn een nieuwe legitieme lening bedrijf van 2021 en het is niet lang geleden dat ik mijn lening van hen ontving ik kreeg mijn lening van hen vandaag en nu ik dit bericht post, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, contact op te nemen met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dag iedereen

    Mijn naam is Daniël Djonno ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik ben op zoek naar een lening online en alles wat ik krijg is oplichters, maar ik vond dit lening bedrijf genaamd Patricia Kingsman lening bedrijf en ik heb mensen online getuigt over er goede daden dus ik besloot om te proberen als ik weer gelukkig zal zijn dus ik heeft een lening aangevraagd van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde mij dat binnen 12 uur mijn lening op mijn bankrekening zal staan. Vandaag zag ik dat mijn bank mij bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro is in mijn account en ik dank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, wees alsjeblieft niet opgelicht zoals ik van dit bedrijf solliciteer omdat zij het enige echte bedrijf is dat online leningen verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dag iedereen

    Ik ben Imke Sascha Evelien en ik kom uit Den Haag. Ik was op zoek naar een online lening en ik was erg bang dat ik nog nooit eerder een lening had aangevraagd en ik zocht heel goed naar een echt bedrijf daar vond ik een bedrijf genaamd Patricia Kingsman. Ik zag eruit en ik zag wat mensen over dit bedrijf zeiden was waar ik besloot om een ​​lening aan te vragen bij het bedrijf en ik had een lening van 150.000,00 euro nodig om een ​​bedrijf te starten toen ik me aanmeldde. Ze vertelde me alles wat ik moest doen en ik verzekerde me dat ik in 8 uur tijd ging om bij mijn lening te zijn zei ik oké en ik wachtte in exact 8 uur tijd ik mijn lening van dit bedrijf ontving terwijl ik dit schrijf nu heb ik nog nooit eerder opgelicht en dit bedrijf is geweldig ik heb mensen horen praten over oplichting maar ik zijn nog nooit eerder opgelicht en ik dank God daarvoor. Dus iedereen, als u een echte lening nodig hebt, is dit het juiste bedrijf om u aan te melden. Zij zullen u helpen en de tijd dat zij u vertellen dat u uw lening zult ontvangen, precies op het moment dat u uw lening ontvangt. Ik moet dit bericht gewoon voor iedereen schrijven, zodat je geen lening van het verkeerde bedrijf aanvraagt ​​als je een echte lening nodig hebt en contact opneemt met dit bedrijf en je zult tevreden zijn. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Goedendag iedereen

    Mijn naam is Abiezer Petit Homme ik kom uit Amsterdam Nederland Ik wil deze kleine tijd gebruiken Ik moet naar het internet rite dat als je een echte en legitieme lening nodig hebt Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om toe te passen. Ik werd bedrogen door 2 bedrijven. een aanvraag ingediend voor een lening van en Patricia Kingsman was het derde bedrijf dat ik aanvraagde. Ik ontving mijn lening van het bedrijf Patricia Kingsman in minder dan 8 uur tijd, zoals het bedrijf me vertelde, dus iedereen die een online lening nodig heeft zonder te worden opgelicht, is van toepassing op Patricia Kingsman. wees gerust, dat u blij zult zijn met dit bedrijf. U kunt dit bedrijf alleen contacteren via e-mail of whatsapp e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die deze boodschap over de hele wereld leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Alle dank aan Patricia Kingsman voor het helpen van mij met mijn lening nadat ik 6 keer ben opgelicht door neppe mensen die clams worden om geldschieters te worden.

    Mijn naam is Thomas Liam Max, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Den Haag. Een maand geleden was ik op zoek naar een online lening en ik zag verschillende kredietverstrekkers op internet en met wat valse getuigenissen en ik solliciteerde van hen en alles wat ik kreeg was oplichters, ik solliciteerde meer dan 6 bedrijven en ik werd helemaal bedrogen. Dus ik gaf de hoop op totdat ik besloot om opnieuw te controleren of ik hulp zou vinden terwijl ik aan het zoeken was en ik vestigde me op zoek naar een legitieme leningmaatschappij.Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman-leningmaatschappij.Ik zag veel getuigenissen waar mensen commentaar op gaven haar, maar omdat ik vals werd bedrogen, dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik deed wat mij werd gevraagd en ik wachtte op mijn lening en mevrouw Patricia Kingsman vertelde me in minder dan 8 uur dat je veilig bij mijn lening was, ik geloofde het niet want ik dacht dat het ook een oplichterij was, dus die dag was het nacht in Nederland en ik sliep 's ochtends uit het nest toen ik wakker werd kreeg ik een melding van mijn bank dat er geld op mijn rekening stond en belde ik meteen mijn bank om te bevestigen en de bankmanager vertelde me dat ik onmiddellijk naar de bank moest komen en ik ging meteen toen de bank werd geopend toen de bankmanager mijn rekening controleerde, zagen we een bedrag van 135.000,00 euro en ik vertelde mijn manager dat ik online een lening had aangevraagd en mijn bank manager was geschokt als er wa is nog steeds een echt en legitiem leenbedrijf online ik ben zo blij allemaal dankzij Patricia Kingsman ik besloot om op het internet te schrijven omdat ik andere mensen het zag doen en over dit bedrijf te getuigen, daarom post ik dit bericht online aan iedereen die dat nodig heeft een lening, zelfs als u eerder bent bedrogen, solliciteer bij dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf u niet zal teleurstellen. Met vriendelijke groet aan iedereen die mijn bericht leest en u kunt contact opnemen met dit bedrijf via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ze gebruiken ook Whatsapp, het nummer is +1 (575) 655-0066. Nogmaals mijn groeten aan iedereen die mijn bericht leest en ik bid dat je gelukkig bent zoals ik nu ben met dit bedrijf omdat ik meer mensen naar dit bedrijf breng om te helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Groeten iedereen of iedereen mijn naam is Sophie Maud ik kom uit Den Haag Nederland ik heb gehoord over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman dat ze mensen met leningen over de hele wereld helpen. Ik ben ooit op zoek geweest naar een lening online en ik ben bedrogen door 2 bedrijven die nep was en na die tijd geloofde ik nooit dat een goed leenbedrijf van internet kon komen, ik dacht dat ze allemaal een fraude waren totdat ik dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman leenbedrijf vond, vond ik mensen getuigd over dit bedrijf en ik was verrast waarom ik heeft dit bedrijf niet op tijd gevonden. Ik heb nooit geloofd wat de mensen over het bedrijf zeiden tot ik solliciteerde en het probeerde, het bedrag dat ik zocht was groot en het was voor een onroerend goed het geleende bedrag was 10,5 miljoen euro en dus heb ik gesolliciteerd en de dame Patricia Kingsman sprak voor mij, maar omdat mijn lening groot was, duurde het slechts 15 uur om mijn lening te ontvangen, omdat ze me vertelden dat de leenservice 8 uur was om de lening te ontvangen. Het enige wat ze me zei te doen was de bankoverschrijvingskosten te storten die de bank ging gebruiken om mijn lening over te maken naar mijn bankrekening toen ze me vertelde dat ik ooit bang was dat het oplichterij was, maar ik zei, laat het me geven een poging ik heb de overgemaakte transactiekosten gestort en dat was alles wat ik heb gestort, zie in minder dan 15 uur tijd dat ik een bericht van mijn bank ontving dat een bedrag van 10,5 miljoen euro op mijn bankrekening is bijgeschreven en alles over het geld de details en van wie het kwam was daar, zie, het was Patricia Kingsman die me hielp toen ik het voor het eerst zag, ik was verrast dat ik mijn ogen nooit geloofde, maar het was waar. Dus ik vertelde mezelf omdat andere mensen dat het bedrijf hielp getuigen over hun goede daden, laat me de mijne doen om het niet gemakkelijk te maken om tegenwoordig een legale leningmaatschappij online te zien, dus iedereen van overal die een online lening nodig heeft zonder bedrogen te worden, solliciteert bij dit bedrijf omdat zij alleen dat kunnen helpen, ik heb het bevestigd en het is waar dat ik zo blij ben en ik weet dat dit bedrijf andere mensen gelukkiger zal maken dan ik. U kunt contact opnemen met dit bedrijf via e-mail of WhatsApp, want ik gebruikte WhatsApp omdat het een sneller e-mailadres van het bedrijf was, patriciakingsman.loans2016@gmail.com en Whatsapp is +1 (575)655-0066. Bedankt iedereen van Sophie Maud uit Den Haag Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hi everyone. My name is Roos Esmee Isabella Jaylinn i am from Belgium i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350.000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which as patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Battling with any health related issues or infection is not the end of your life, why not contact a herbal practitioner for cure dr Osunbor has herbal remedies and permanent solution for all your health related problems.I recommend him to you today only because i have also used his herbal medicine and it worked perfectly on my health problem, you can actually save yourself from giving your hard earned money to Scammers if only you can contact dr Osunbor today for genuine and Permanent cure herbal products . Pls help share this post to save yourself and your love ones.Dr Osunbor  is specialize in these areas,Permanent herbal supplements for anxiety and depression,HIV/AIDS, Diabetes, Epilepsy, Blood, Cancer, HPV, ALS, herpes etc. Email: dr.osunbor23@gmail.com also call or whatsApp him on +393663677754

    BeantwoordenVerwijderen
  31. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goede dag voor jou, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 89.000 heb gekregen van dit goede bedrijf. Je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: ( sabinhelps@gmail.com) of whatsapp: +79267494861

      Verwijderen
  32. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik bij mijn eigen bank had aangevraagd account. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mijn naam is Mvr Patricia Kingsman, wij zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2021 en we helpen graag elk orgaan dat financiële hulp nodig heeft die wij bieden vanaf $ 500.000,00 en $ 5.000.000,00 en we geven ook leningen in euro daarboven, dus als u hulp nodig heeft, stuur dan vriendelijk Stuur ons een e-mail op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningstransactie kan plaatsvinden nu u uw lening bij de hand hebt in de komende 24 uur is het een snelle overdracht en is het veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com indien geïnteresseerd

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

    Bent u een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooi Kleinschalig en Middelgroot bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaalkrediet te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een oogwenk te krijgen wat u nodig heeft. Verlaag uw betalingen om uw maandelijkse belasting te verlichten
    onkosten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken, van vakanties tot onderwijs en unieke aankopen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Wij bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: bedrijfsplanning, commerciële en ontwikkelingsfinanciering, onroerend goed en hypotheken, schuldenconsolidatieleningen, zakelijke leningen, particuliere leningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rente van 2,00% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw gezin en bezit ook uw droomhuis met onze algemene leningsregeling. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

    Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Schrijf ons alstublieft terug met de informatie over de lening;
    - Volledige naam:
    - Leningbedrag nodig:
    - Duur van de lening:
    - Doel van de lening:
    - Stad land:
    - Telefoon:
    - Hoe heb je over ons gehoord:

    Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijf ons dan alstublieft met de leningvereiste. Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Hoogachtend,
    Mevrouw Patricia Kingsman

    We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk van u te horen

    Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Goedendag iedereen

    Mijn naam is Abiezer Petit Homme ik kom uit Amsterdam Nederland Ik wil deze kleine tijd gebruiken Ik moet naar het internet rite dat als je een echte en legitieme lening nodig hebt Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om toe te passen. Ik werd bedrogen door 2 bedrijven. een aanvraag ingediend voor een lening van en Patricia Kingsman was het derde bedrijf dat ik aanvraagde. Ik ontving mijn lening van het bedrijf Patricia Kingsman in minder dan 8 uur tijd, zoals het bedrijf me vertelde, dus iedereen die een online lening nodig heeft zonder te worden opgelicht, is van toepassing op Patricia Kingsman. wees gerust, dat u blij zult zijn met dit bedrijf. U kunt dit bedrijf alleen contacteren via e-mail of whatsapp e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575)655-0066. Met vriendelijke groet naar iedereen die deze boodschap over de hele wereld leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Regeert iedereen dat mijn naam Kojonka Moe is en ik kom uit Nederland Ik heb gehoord dat mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman en dit is mijn eerste aanvraag voor een lening online Ik was bang om een ​​online lening aan te vragen vanwege de zwendel die ik zie op het internet maar nadat ik zoveel getuigenissen had gelezen over dit bedrijf, besloot ik het eens te proberen en een lening aan te vragen bij dit bedrijf, genaamd Patricia Kingsman, leningbedrijf, ik had geld nodig en ik had een lening van 120.000,00 euro nodig. Dus solliciteerde ik en kreeg ik te horen wat ik moest doen. Ik was bang, maar ik gaf het bedrijf de kans om me te helpen en ze verzekerden me dat ik in minder dan 8 uur tijd mijn lening op mijn rekening zou ontvangen. Ik heb nooit geloofd maar ik wachtte in minder dan 8 uur tijd kreeg ik een telefoontje van mijn bank dat een bedrag van 120.000,00 Euro werd bijgeschreven op mijn account en onmiddellijk belde mijn bank mij ik heb contact opgenomen met het bedrijf en laat hen weten dat ik mijn heb ontvangen lening en vandaag ben ik blij. Dus als je mijn bericht tegenkomt en je leest het en je hebt een legitieme lening nodig van dit bedrijf en wees gerust, dat je blij zult zijn met dit bedrijf. Ik geloof dat dit bedrijf door God is gestuurd en ik bid dat ze het laatst zullen blijven helpen. . Neem contact op met dit bedrijf via e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Alle dank aan Patricia Kingsman voor het helpen van mij met mijn lening nadat ik 6 keer ben opgelicht door neppe mensen die clams worden om geldschieters te worden.

    Mijn naam is Thomas Liam Max, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Den Haag. Een maand geleden was ik op zoek naar een online lening en ik zag verschillende kredietverstrekkers op internet en met wat valse getuigenissen en ik solliciteerde van hen en alles wat ik kreeg was oplichters, ik solliciteerde meer dan 6 bedrijven en ik werd helemaal bedrogen. Dus ik gaf de hoop op totdat ik besloot om opnieuw te controleren of ik hulp zou vinden terwijl ik aan het zoeken was en ik vestigde me op zoek naar een legitieme leningmaatschappij.Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman-leningmaatschappij.Ik zag veel getuigenissen waar mensen commentaar op gaven haar, maar omdat ik vals werd bedrogen, dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik deed wat mij werd gevraagd en ik wachtte op mijn lening en mevrouw Patricia Kingsman vertelde me in minder dan 8 uur dat je veilig bij mijn lening was, ik geloofde het niet want ik dacht dat het ook een oplichterij was, dus die dag was het nacht in Nederland en ik sliep 's ochtends uit het nest toen ik wakker werd kreeg ik een melding van mijn bank dat er geld op mijn rekening stond en belde ik meteen mijn bank om te bevestigen en de bankmanager vertelde me dat ik onmiddellijk naar de bank moest komen en ik ging meteen toen de bank werd geopend toen de bankmanager mijn rekening controleerde, zagen we een bedrag van 135.000,00 euro en ik vertelde mijn manager dat ik online een lening had aangevraagd en mijn bank manager was geschokt als er wa is nog steeds een echt en legitiem leenbedrijf online ik ben zo blij allemaal dankzij Patricia Kingsman ik besloot om op het internet te schrijven omdat ik andere mensen het zag doen en over dit bedrijf te getuigen, daarom post ik dit bericht online aan iedereen die dat nodig heeft een lening, zelfs als u eerder bent bedrogen, solliciteer bij dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf u niet zal teleurstellen. Met vriendelijke groet aan iedereen die mijn bericht leest en u kunt contact opnemen met dit bedrijf via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ze gebruiken ook Whatsapp, het nummer is +1 (575) 655-0066. Nogmaals mijn groeten aan iedereen die mijn bericht leest en ik bid dat je gelukkig bent zoals ik nu ben met dit bedrijf omdat ik meer mensen naar dit bedrijf breng om te helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Groeten iedereen of iedereen mijn naam is Sophie Maud ik kom uit Den Haag Nederland ik heb gehoord over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman dat ze mensen met leningen over de hele wereld helpen. Ik ben ooit op zoek geweest naar een lening online en ik ben bedrogen door 2 bedrijven die nep was en na die tijd geloofde ik nooit dat een goed leenbedrijf van internet kon komen, ik dacht dat ze allemaal een fraude waren totdat ik dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman leenbedrijf vond, vond ik mensen getuigd over dit bedrijf en ik was verrast waarom ik heeft dit bedrijf niet op tijd gevonden. Ik heb nooit geloofd wat de mensen over het bedrijf zeiden tot ik solliciteerde en het probeerde, het bedrag dat ik zocht was groot en het was voor een onroerend goed het geleende bedrag was 10,5 miljoen euro en dus heb ik gesolliciteerd en de dame Patricia Kingsman sprak voor mij, maar omdat mijn lening groot was, duurde het slechts 15 uur om mijn lening te ontvangen, omdat ze me vertelden dat de leenservice 8 uur was om de lening te ontvangen. Het enige wat ze me zei te doen was de bankoverschrijvingskosten te storten die de bank ging gebruiken om mijn lening over te maken naar mijn bankrekening toen ze me vertelde dat ik ooit bang was dat het oplichterij was, maar ik zei, laat het me geven een poging ik heb de overgemaakte transactiekosten gestort en dat was alles wat ik heb gestort, zie in minder dan 15 uur tijd dat ik een bericht van mijn bank ontving dat een bedrag van 10,5 miljoen euro op mijn bankrekening is bijgeschreven en alles over het geld de details en van wie het kwam was daar, zie, het was Patricia Kingsman die me hielp toen ik het voor het eerst zag, ik was verrast dat ik mijn ogen nooit geloofde, maar het was waar. Dus ik vertelde mezelf omdat andere mensen dat het bedrijf hielp getuigen over hun goede daden, laat me de mijne doen om het niet gemakkelijk te maken om tegenwoordig een legale leningmaatschappij online te zien, dus iedereen van overal die een online lening nodig heeft zonder bedrogen te worden, solliciteert bij dit bedrijf omdat zij alleen dat kunnen helpen, ik heb het bevestigd en het is waar dat ik zo blij ben en ik weet dat dit bedrijf andere mensen gelukkiger zal maken dan ik. U kunt contact opnemen met dit bedrijf via e-mail of WhatsApp, want ik gebruikte WhatsApp omdat het een sneller e-mailadres van het bedrijf was, patriciakingsman.loans2016@gmail.com en Whatsapp is +1 (575)655-0066. Bedankt iedereen van Sophie Maud uit Den Haag Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hi everyone. My name is Roos Esmee Isabella Jaylinn i am from Belgium i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350.000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which as patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Goedendag iedereen op deze site

    Mijn naam is Karolien Tineke Rachel, ik kom uit Nederland en ik vertrek in de stad Amsterdam. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om op het internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman, een paar weken geleden had ik een lening nodig en werd ik voor 15.000,00 euro bedrogen door nepkredietverstrekkers. dus op een dag besloot ik om opnieuw naar een lening te zoeken, omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf. Toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik was niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot te geven het probeerde en ik vroeg een leenbedrag van 400.000,00 euro aan. Ze vertelde me alles wat ik moest doen, inclusief een vergoeding die ik eerst moest storten. Ik dacht dat het oplichterij was, maar ik probeerde het, want ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het benodigde geld voor mijn lening deponeerde, verzekerde ze me dat ik mijn lening binnen 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening ontvang, zei ik oke en ik heb gisteren gewacht ik heb een bericht ontvangen van mijn bank waarop ik een bedrag van 400.000,00 euro op mijn bankrekening heb bijgeschreven, dus ik heb contact met haar opgenomen en haar hierover verteld en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen haar naam zal delen op het internet van haar geweldige hulp. Dus iedereen in Nederland of over de hele wereld, als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu, zelfs als er nepmensen zijn die naar de geldschieter lenen, mevrouw Patricia Kingsman door God is gestuurd. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via Whatsapp of per e-mail, maar ik heb contact met haar opgenomen via Whatsapp omdat dit sneller is. Whatsapp-nummer is +1 (575) -655-0066 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

    WhatsApp: +1 505 569 0396
    e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hallo allemaal, ik ben voorgelogen door zoveel bedrijven die beweren echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 3500 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en uit wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna de hoop verloren totdat een vriend van mij me doorverwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Della Taylor, die me een ongedekte lening van EUR 390.000,00 binnen 24 uur leende zonder enige stress. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met haar op via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com of WhatsApp-nummer + 1 (209) 251-1529.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik ben zo blij dat ik een lening heb gekregen van een leningverstrekker, meneer Peter, die me heeft geholpen met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $784.000,00 kreeg. Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die diensten. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij dat ik na een ontmoeting met de heer Ronald Mark mijn lening van $784.000,00 heb kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (peter LOAN COMPANY). neem contact met hen op en verspil uw tijd niet met die kredietverstrekkers: e-mail {peterhelps01@outlook.com} bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  48. hallo allemaal, ik ben erg blij met het ontvangen van een lening van het Europese deel van de wereld, ik ben hier om jullie allemaal aan te bevelen die financiële hulp nodig hebben om contact op te nemen met de heer Peter voor uw leningaanvraag. Ik had een lening van $ 40.000 nodig om een nieuwe auto en ook om mijn rekeningen te betalen, heb ik contact met hem opgenomen voor mijn leningaanvraag en ik ontvang mijn lening met succes. Neem alstublieft contact op met de heer Peter voor uw lening: aarzel niet om hem uw verzoek per e-mail te sturen: (peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hallo hoe gaat het vandaag? Wist je dat je kunt lenen van $ 3.000 tot $ 50.000.000? Krijg de financiële hulp die bij uw bedrijf past. Uw zakenleven, opleiding, vakantie en persoonlijke dromen zijn in onze zorg. Laat ons u financieren. Geen limiet. Geen barrière. Enige vertraging? Het is een groot nee. Wij helpen u graag uw doelen te bereiken. Onze ondersteuningsteams zijn 24/7 online om op uw verzoek te reageren, schrijf ons gerust. 2% rente.
    Bedankt.

    peterhelps01@outlook.com

    meneer peter

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo

    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België. Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van de heer peter leningbedrijf en ik hoorde over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me heeft geholpen en 100% dit bedrijf is echt, dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om vanaf nu aan te vragen ik heb een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 euro en dit bedrijf heeft me onmiddellijk geholpen ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat ik zag andere mensen doen het en ik ben blij een van de mensen te zijn die getuigenis aflegt over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactgegevens zijn .peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hallo allemaal vandaag Ik ben erg blij om de reacties te zien van mensen geschreven door Sabinhelps@gmail. com, dus ik heb ervoor gekozen om me te abonneren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bevestigd dat het bedrag van € 10.000 van mijn bankrekening is afgeschreven. Dit is heel goed nieuws en ik moedig iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail. com op WhatsApp +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen